Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Wątek: [Fotograf1995] Trochę tego i tamtego

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Niektórzy to bez emotki żarcika nie zauważą.

Taaa. Śmiała propozycja jak na kogoś kto sam ma problem z zakumaniem dowcipu.
    Nie ma emotek = nie ma kumania. Twoja wina .
    Zauważ jak komunikacja na odległość jest uboga. Zero mowy ciała, która stanowi poważny (jakieś 80% ) odsetek sygnałów prawidłowego zrozumienia przekazu w komunikacji bezpośredniej. Emotki to nędzna namiastka. Brak emotki to już praktycznie zupełny brak możliwości odczytania intencji...

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Podsumowując, Twoje sugestie, jakoby dyskusja się tutaj tocząca, ma cokolwiek wspólnego z jakąkolwiek walką, nie ma nic wspólnego z rzeczywistością a tylko niepotrzebnie podgrzewa atmosferę. Wydawało mi się że moderator raczej powinien takową studzić, ale, patrząc na Twoje wyczyny na CB wnioskuję, że Ty widzisz to raczej odwrotnie.
    Tak, masz rację. Jestem największym trollem na tym forum i specjalnie podgrzewam atmosferę bo nudno by bez tego było.
    Proponuję byś założył tysięczny wątek "A Vitez jest be" .

P.S. Oczywiście emotek -
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 17-02-2009 o 18:17 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Zauważ jak komunikacja na odległość jest uboga. Zero mowy ciała, która stanowi poważny (jakieś 80% ) odsetek sygnałów prawidłowego zrozumienia przekazu w komunikacji bezpośredniej. Emotki to nędzna namiastka. Brak emotki to już praktycznie zupełny brak możliwości odczytania intencji...
    Zarzut nabijania postów wobec kogoś kto ma ich 17633 i do tego jest moderatorem jest tak kuriozalny że wydawał mi się oczywistym żartem, maj mistejk. Emotek nie lubię, kojarzą mi się ze śmiechem z offu w kiepskich serialach komediowych, informującym mało wybrednych widzów że właśnie jest śmiesznie i śmiać się należy. Uważam że jeżeli żart bez tego nie jest śmieszny to nie jest śmieszny w ogóle i żadna emotka tego nie zmieni.

Tak, masz rację. Jestem największym trollem na tym forum i specjalnie podgrzewam atmosferę bo nudno by bez tego było.
    Nie uważam żebyś był trollem, ale że jesteś modem który wywołuje największe emocje to, zdaje się, nie tylko moje spostrzeżenie.

Proponuję byś założył tysięczny wątek "A Vitez jest be" .
    Nieeee, nudne są takie wątki, a ja nie jestem pieniaczem. Jak będę miał z tobą jakiś problem, to będę się starał, zgodnie z instrukcją, sprawę załatwić z administratorem, ale nie mam, więc problem nie istnieje.

P.S. Oczywiście emotek -
    A ja, tradycyjnie bz.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

niee ;p od 60-75% w porywach
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Bywalec Awatar Fotograf1995
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mały OT się zrobił Ale mam pytanie, czy pomógłby mi ktoś w robieniu surrealu ? Zakochałem się w pracach Eugenio Recuenco i taki właśnie kierunek chciałbym obrać. Tylko czy znacie jakieś tutoriale, lub coś takiego ?
    Fotoreporter

"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fotograf1995 Zobacz posta
    Mały OT się zrobił Ale mam pytanie, czy pomógłby mi ktoś w robieniu surrealu ? Zakochałem się w pracach Eugenio Recuenco i taki właśnie kierunek chciałbym obrać. Tylko czy znacie jakieś tutoriale, lub coś takiego ?
    Jeśli chodzi o pana Eugenio i jego prace to przydałaby Ci się solidna ekipa oraz dobry sklepik ze starociami, bo facet robi cyfrą i może PSuje ale jego zdjęcia to w większości wypadków real scenografia. Tu masz przykład:
    http://www.dailymotion.pl/swf/x67h1p a jak przeszukasz stronkę to gdzieś znajdziesz
    również finalny teledysk.

A i oczywiście nie należy pomijać wyobraźni
    PozdRufka
    Flowenol
    -------------------------------------------------------------
    Life is too short for reading MTF charts.
    Craig16229

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    niee ;p od 60-75% w porywach
    Wg antropologa Alberta Merabiana - 38% informacji w rozmowie wnioskujemy z tonu głosu a 55% z mowy ciała. Obu tych rzeczy brak w komunikacji internetowej.

Dopiero zaczyna Awatar lamuszka
    Miasto
    Jersitz

Domyślnie

Człowiek nazywa się Mehrabian i jest psychologiem. (Przepraszam, że się wtrącam - skrzywienie zawodowe )
    Ostatnio edytowane przez lamuszka ; 21-02-2009 o 14:51

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lamuszka Zobacz posta
    Człowiek nazywa się Mehrabian i jest psychologiem. (Przepraszam, że się wtrącam - skrzywienie zawodowe )
    Podałem za książką "Psychologia internetu" Patricii Wallace. Nie moja wina że korekta kulała .

Dopiero zaczyna

Domyślnie

do autora.

stary nie slochaj tych pierdoow! powiem tak, warto sobie pocwiczyc, dobrze jest zrobic pare tutoriali, przegladac stronki z grafika fotomotazem. wtedy zaczniesz patrzec troszke inaczej. ja czesto sprawdzam kilka blogow np. www.abduzeedo.com czy www.psdtuts.com
    jest tego cala masa, wystarczy ze w google wpiszesz graphic design czy web design albo cos pokrewnego. z wlasnego doswiadczenia powiem, ze stronki z tutkami (w wiekszosci- nie generalizuje) sa na bardzo slabym poziomie dlatego polecam zagraniczne.
    zycze wiele sukcesow!
    C A1 + C 40d +...

Bywalec Awatar Fotograf1995
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dawno już nic nie wrzucałem i pozwolicie, że odkopię wątek kilka nowych prac:
    1.2.3.!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    4.
    Ostatnio edytowane przez Fotograf1995 ; 06-04-2010 o 19:13 Powód: Automerged Doublepost
    Fotoreporter

"Nauczyłem się, że nie da się fotografować ludzi, jeśli się ich choć trochę nie kocha i nie potrafi się dostrzec [...] ich światów."

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów