gdzie taką pogode złapaleś? bo chyba nie w plfajnie jak dla mnie lekko i kobieco
Stare fotki - z zeszłego roku :]
na 3 zdjęciu podoba mi się ta kokarda na głowie, zdjęcie jest takie przyjemne i subtelne
jakoś 2 do mnie nie trafia a ręka tak dziwnie ułożona we włosach, jak patrzę na zdjęcie to ręka przyciąga moją uwagę
1 dobry kadr i ładny bokeh
swoją przygodę dopiero zaczynam, więc nie bierz zbytnio mojej oceny pod uwagę![]()
Trzecie najprzyjemniejsze, bo intetakcja z otoczeniem jest i ten element charaktetystyczny (kokarda). Ogólnie wszystkie mają moc, aż czuję zapach ciepłego letniego powietrza. Główny minus to, że za mało zdj. Gdybyś jeszcze strzelił kilka z większą interakcją z otoczeniem (choć te "postać - tło też mają swój urok). I przyjemny kolor skóry poza tym.
Fotki są z kwietniaAle w zeszłym roku kwiecień i maj bardzo ciepłe były
Bardzo cenna uwaga! Dzięki! Muszę zacząć zwracać na to uwagę. A z drugiej strony po prostu otoczenie mało ciekawe było. Chociaż może coś jeszcze znajdę z tej sesji wartego pokazania.
Czy tylko ja mam wrażenie że za dużo czerwieni na zdjęciach od 2 - 6.
powiem tak 4 powala mnie na kolana, dla mnie to zdjęcie jest idealne, piękna modelka + wie jak się ustawić, chyba dobrze musiało Ci się z nią pracować ?
będę tutaj zaglądał częściej!![]()
Ostatnio edytowane przez jamada202 ; 03-04-2013 o 12:14