No więc mnie się najbardziej podoba to jedno Szczególnie dobrze prezentuje się na wydrukuZamieszczone przez snowboarder
![]()
Wiesz, oni są jak dobre wino...Zamieszczone przez snowboarder
No więc mnie się najbardziej podoba to jedno Szczególnie dobrze prezentuje się na wydrukuZamieszczone przez snowboarder
![]()
Wiesz, oni są jak dobre wino...Zamieszczone przez snowboarder
No to idąc za ciosem![]()
http://plieth.com/jurek/sopot2.htmlZamieszczone przez Jurek Plieth
To przecież jeden z moich najlepszych kumpli ze szkoły muzycznej! A przynajmniej zgadza się nazwisko, instrument i (z grubsza ;-) ) wiek.
Świat jest mały, acz z tego co wiem, to gościu mieszka w 3Mieście.Zamieszczone przez muflon
No wiesz, a ja mieszkam w Genewie ;-) Ale jestem na 99% pewny że to on. Chyba po szkole studiował w Gdańsku i tak się mu pewnie ostało.. Pozdrów przy okazji - od Daniela z podstawówki - choć może nie pamiętaZamieszczone przez Jurek Plieth
![]()
A propos Michała Urbaniaka - facet jest niesamowity. Po powrocie z igrzysk grał nam na takim spotkaniu w W-wie. Pierwszy raz go słyszałem na żywo. Generalnie nie przepadam za taką muzyką, ale wtedy byłem po prostu zachwycony!!!Zamieszczone przez Jurek Plieth
Sorki za OT
Pozdrawiam
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Nr 2 zdecydowanie widziałbym cz-b
Pentax K-5 II, Leica M9
Wiem! Niesamowita też osobowość. Zaglądnijcie proszę na jego strony internetowe. Poza wszystkim jest zakręcony na punkcie internetu i każdą wolną chwilę spędza przed kompem.Zamieszczone przez mxdanish
Co ćwiczysz?Zamieszczone przez mxdanish
Do tego się dojrzewa, normalka!Zamieszczone przez mxdanish
Wiosła,ale chyba już nie za długo pociągne,bo już mnie to coraz mniej bawi (w końcu 13 lat już w tym siedze i mam prawo być lekko sponiewierany) no i poza tym coraz więcej czasu poświęcam mojemu hobby (co trenerowi niezbyt jest na rękęZamieszczone przez Jurek Plieth
)
Jutro właśnie jadę na 3 tyg do Japonii na MŚ i mże to być moja impreza pożegnalna
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC