Witam,
Dodałem 5 zdjęć z gdańskiego koncertu francuskiej formacji jazzowej Marc Ducret Trio.
Witam,
Dodałem 5 zdjęć z gdańskiego koncertu francuskiej formacji jazzowej Marc Ducret Trio.
nie podobaja mi sie te przejaskrawione kolor. No i troche nieostre.Zamieszczone przez Jurek Plieth
jestem cienki bolek ale.... nawet taki lubi ,,pokrytykowac'', wiec:
pomysl z brakiem tla znajduje jako nietrafiony - brakuje mi klimatu,a JESLI kolory mialy go wylowac - to do mnie nie przemowilo. ekspresja muzykow dobrze uchwycona, ale jednak brakuje atmosfery....
pozdrawiam
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Pierwsze mi się bardzo podobaale reszta jakoś do mnie nie trafia
Fachowych uwag nie podam, bo się nie znam
Gawryl, ja też na początku pomyślałem "a gdzie w tle jakieś strumienie światła z reflektorów i stosy sprzętu na scenie" ;-) Ale zwróć uwage, że to jest koncert jazzowy, który rządzi się nieco innymi prawami. Spokój, półmrok, stonowana atmosfera... you know what I mean ;-)
nie odczulem klimatu - wiec pomyslalem, ze to moze ze wzgledu na brak tla. ale fakt - na koncercie jazzowym niegdy nie bylem (choc jazz lubie czasmi sluchac). widzialem gdzies fajne fotki z tego typu koncertu - gdzie klimat mi sie udzielil (jak znajde linka, to zapodam). pamietam jednak, ze tlo bylo (jakies).Zamieszczone przez muflon
A mi się właśnie takie podobają. Najbardziej 1, najmniej 3 (nie jarzę koncepcji za bardzo).
Na marginesie: łącze Twój serwer to ma kiepskie...
i czemu wszystko po angielsku?Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Pierwsze mnie sie podoba, to z gitarzysta (4 chyba) tez fajne. Brak tla imho ciekawe i daje jakis klimat, przynajmniej ja go odczuwam![]()
,,srogo'' Cie ocenilem - zapraszam wiec do http://canon-board.info/showthread.php?t=4074
gdzie ,,chwale'' sie swoimi osiagnieciami w dziedzinie fotografii koncertu