Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Ceny za Studniowke

Smile Ceny za Studniowke

Witam wszystkich Canonierow i nie tylko.
    Mam,przez przypadek zostalem zapytany o oferte cenowa na studniowke 2009.Jako ze jednak dosyc malo obracam sie na rynku polskim,szczegolnie takie imprezy, niemam zielonego pojecia jakie sa ceny.Wiem ze chodzi o obfocenie jednej klasy.Zdjecia grupowe,polonez oczywiscie i pewnie jakas sesyjka.Jest to studiowka mojego siostrzenca,i w sumie chetnie bym sie tam pojawil.
    Prosilbym was jesli by niebylo to problemem,o podanie jakiejs propozycji cenowej i np oferty, bo niewiem czy na studniowkach istnieja jakies schematy.
    pozdrowka
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Bywalec Awatar westu
    Miasto
    right next door to hell

Domyślnie

Ja w tym roku robię studniówkę mojej kuzynki i zażyczyłem sobie 20zł od pary Też jedną klasę.

Smile

Cytat Zamieszczone przez westu Zobacz posta
    Ja w tym roku robię studniówkę mojej kuzynki i zażyczyłem sobie 20zł od pary Też jedną klasę.
    Dzieki za szybka odpowiedz. A powiedz, 20 zeta od pary, i co w tym jest?jak z odbitkami itd.MOzesz mi cos podpowiedziec.
    dzieki z gory.
    pozdrawiam
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Uprawnienia umieszczania postów