Szukam kogos z kim moglbym polatac po warszawie i porobic fotki. Najlepiej w wieku mniej wiecej 21 lat. Pozdrawiam
Szukam kogos z kim moglbym polatac po warszawie i porobic fotki. Najlepiej w wieku mniej wiecej 21 lat. Pozdrawiam
a co 38 to za dużo czy chcesz tak szybko latać, że zadyszki dostanę :-D
Hehe, ja już mam dwie takie noce za sobąale jak było cieplej, miło wspominam, chętnie mogę powtórzyć i też się zastanawiam czemu wiek ma takie znaczenie
![]()
Na nocny wypad w grupie to i ja bardzo chętnie i widzę, że przeważa wiek średni![]()
Ja też byłbym chętny na jakiś nocny plenerek, jeżeli oczywiście frakcja młodzieżowa nie będzie miała nic na przeciwko.
Jeśli amatorów początkujących będziecie po postrzale z obiektywu ciągnąć na noszach za sobą to i ja się piszę![]()
60D + 400D(BG-E3) + macro-kit + T17-50 2.8 + C50/1.8 + C85 1.8 + T55-200 + Samyang 8mm FishEye + 580 EX II + YN565EX + YN560 II + Phottix Strato II Multi + pomniejsze gadżety
Może spróbuj z grupą Warszawskie Spacery Fotograficzne. Pisali o nich niedawno w warszawskiej Gazecie Wyborczej.
Pozdrawiam, Rafał
Hmm widzę, że sporo chętnych, czyżby udało nam się zrobić nocny wypad z większą grupą Canon-Board ?Mogłoby być ciekawie
Kolega mi o nich wspominał ale ... nie mamz nimi wogóle kontaktu, nie znam ludzi - jakoś tak obco pewnie bym się tam czuł. Natomiast CB czytam juz od ładnych paru chwil. Coś nawet udało mi się pozamieszczać i były mieszane uczucia zduużym plusem (moje odczucie). Zatem jeśli udało by się zorganizowac tutaj jakiś wyskok na plenerek nocny ... było by miło i zdecydowanie bardziej komfortowo![]()
60D + 400D(BG-E3) + macro-kit + T17-50 2.8 + C50/1.8 + C85 1.8 + T55-200 + Samyang 8mm FishEye + 580 EX II + YN565EX + YN560 II + Phottix Strato II Multi + pomniejsze gadżety