VRx jak mowi przyslowie - najciemniej pod latarnia :P
VRx jak mowi przyslowie - najciemniej pod latarnia :P
Eos 500N/24f2.8/50f1.8/85f1.8
Witam.
Czy jest ktoś chętny na Wawę o zmroku w ten weekend?
Pozdrawiam
sprecyzuj gdzie chciałbyś iść, ja bym się mógł po centrum powłóczyć
Witambardzo chętnie. Przy okazji bym sobie Twoją 5kę obadał
Nie mam sprecyzowanego tematu.
Widok na starówkę z Gdańskiego jest bardzo fajny. Samo centrum też może być. Dysponuję autem wiec jak nie będzie nas dużo to możemy gdzieś podjechać.
Pytanie tylko czy koniecznie całkiem wieczorem? Ciemno już praktycznie od 16.
A ludzie w kadrze mi nie przeszkadzają w końcu to Warszawa i ludzi pełno.
P.
ja wczoraj bylem na kopcu powstania warszawskiego i o 16:30 to juz mozna sie zwijac jesli chodzi o zdjecia przed nastaniem zupelnej ciemnosci. :-)
zreszta dzis taka pogoda, ze conajwyzej mozna sie pokusic o jakas architekture noca, co by nie bylo widac tego paskudnego zachmurzenia.
Ostatnio edytowane przez gkmrtoip ; 14-11-2008 o 13:07
No to w takim razie umawiamy się na 15? to złapiemy trochę dnia, zmierzch i może ten gdański o zmroku - a właściwie widok z niego.
Kto się pisze?
o 15 to juz powoli za pozno, zanim dojdziesz z miejsca spotkania na miejsce focenia to bedzie juz pupa blada.o 14:30 pod kolumna pana z. to max jesli chce sie cos ze swiatla miec.
ps. wiekszosc w robocie, a ci co nie sa to maja slomiany zapal wiec pewnie bedziesz sam ew. + 1 osoba![]()
Ja się dostosuję
No to szybciutko ilu nas jest?
Temat: Wawa weekendowo-reportersko-dowolna
Termin: sobota 15.11 - godziny popołudniowe.
Miejsce: Kolumna Z.
Uczestnicy:
1. zyyys
PS. jaki sam?Ty + ja to już dwóch. Fahrenheit był zainteresowany to trzech. Może jeszcze namówię jednego nikonowca
![]()
Ostatnio edytowane przez zyyys ; 14-11-2008 o 14:42
najpierw bym musial pojsc i kupic jakis film cz-b bo jutro jeszcze gorsza pogoda niz dzis wiec kolor mozna sobie odpuscic.
Temat: Wawa weekendowo-reportersko-dowolna
Termin: sobota 15.11 - godziny popołudniowe.
Miejsce: Kolumna Z.
Uczestnicy:
1. zyyys
2. VRx
trzy zoomy na krzyż