Cześć. Powiedzcie mi czy opłaca się kupić 2 letniego CANON-a 17-40 F 4.0 L za 1 600,00 zł bez gwarancji? Stan techniczny bardzo dobry. Jaka jest żywotność tego obiektywu?
Cześć. Powiedzcie mi czy opłaca się kupić 2 letniego CANON-a 17-40 F 4.0 L za 1 600,00 zł bez gwarancji? Stan techniczny bardzo dobry. Jaka jest żywotność tego obiektywu?
Strona domowa: http://tomaszkotarski.pl
Tanie strony www na zamówienie.
Druk wielkoformatowy w świetnej jakości.
Jeżeli z pewnej ręki, to myślę że warto.
żywotność? nie znam nikogo, kto by go przeżył :-)
jedyny minus to zasysanie kurzu do wewnątrz (sprawdź czy nie ma za przednią soczewką), ale UV rozwiązuje problem.
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
Nie zasysa jak się nakręci filtr. Zresztą w instrukcji jest to napisane wyraźnie. Trudno stwierdzić czy to wada. W każdym razie da się ją prostowyeliminować 8).
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 22-10-2008 o 00:46
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
ja tam nim jade bez filtra (no chyba ze chce uzyć to nakręcam ale zeby tak cały czas...)
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...