kupuj smialo, nawet bez gwarancji. ja kupilem nowego z HK z gwarancja swiatowa (czytaj - bez gwarancji na dobra sprawe) i jest bomba. To Lka wiec nie ma sie co zastanawiac
kupuj smialo, nawet bez gwarancji. ja kupilem nowego z HK z gwarancja swiatowa (czytaj - bez gwarancji na dobra sprawe) i jest bomba. To Lka wiec nie ma sie co zastanawiac
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
jw.
przy czym w moim przypadku mogę powiedzieć że przeżył upadek z dwóch metrów na płytę chodnikową, bez większych uszkodzeń, czytać do środka zassało kawałek szkła z rozbitego filtra UV i pd na pokrętle ostrzenia manualnego jest drugi, jednak AF działa perfekcyjnie więc nie ma potzreby działania z MFem.
Jak najbardziej polecam. Z HK można ściągnąć w tej cenie nowy. A przez pośrednika dostaniesz pewnie jakieś gadgety w prezencie pewnie jeszcze![]()
Ja również polecam... jeśli f4 Ci wystarczy to bierz śmiało. Dobra cena a szkło naprawdę przyzwoite. Moje również przeżyło ostatnio upadek na ulicę i tylko na tulipanie się pojawiły rysy... chwilę później normalnie robiłem już nim zdjęcia!