Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Domke F2 - prośba o informacje

Zablokowany

Domyślnie Domke F2 - prośba o informacje

Witam, mam zamiar zakupić takową domke, ale nie wiem, czy zmieści się mój ekwipunek. Proszę zatem forumowych posiadaczy o małe review, może ze zdjęciami.

Proszę nie odsyłać mnie do innych wątków ogólnych typu ,,w czym nosić sprzęt'', bo szukam wartościowych i przydatnych, a przede wszystkim konkretnych informacji o tej właśnie torbie. Kiedyś znalazłem bardzo fajne review na temat plecaka fomei zrobione przez niejakiego Alf-a na forum N.

W razie potrzeby służę takowym review na temat posiadanej przeze mnie torby tamraca - model pro 12.

Zatem - użytkownicy domke F2 - liczę na was

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

A może zamiast zakładać 245 wątek swojego autorstwa w ciągu ostatnich 4 dni (sorry za tą małą złośliwostkę ale za którymś razem, jak kliknąłem Nowe posty ponad połowa była Twoich) zajrzałbyś na cambags.com ? Jest pełno opisów F2 ze zdjęciami włącznie...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Zablokowany

Domyślnie

Wujek dobra rada. Zatem wujek zważ, że za sugestią jednego z modów porządkowałem stare ogłoszenia w giełdzie dodając do nich ( a było sporo) info o nieaktualności.Stąd ,,tyle wątków'' na które trafiłeś. Cambags już dawno przejrzałem, szukam/pytam o podobne podsumowanie u nas, po polsku - na cambags są same małe puchy, ja mam jedynkę, nie wiem czy wejdzie. Zanim następnym razem powiesisz na kimś psy to się zastanów. Zakładając ten wątek miałem wyłączenie dobre intencje, jeśli ktoś opracuje pełne polskie info ze zdjęciami i opisem o domke to kilka osób pewnie będzie mu wdzięcznych.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    na cambags są same małe puchy, ja mam jedynkę, nie wiem czy wejdzie.
    Taaa, Nikon D1 i EOS 1D to miniaturki. LOL
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Zablokowany

Domyślnie

5d, 10d, 20d,30d - lubisz bić pianę prawda?
    To znajdź mi tu 1d...http://www.cambags.com/camera_mainpa...2_frames.htm&2

Czepiasz się, to pewnie lepsze niż zabrać głos w wątku na temat. Zaraz mod wywali wątek to prali i będziesz zadowolony, co?

Dobra, znalazłem także z jedynką. Ok, jest wątek jest bez sensu i zaśmieca to można zamknąć, ale jak kupię, chętnie wstawię foty.
    Ostatnio edytowane przez himi ; 21-10-2008 o 20:57

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Mam pytanie co do torby - czym sie rozni w uzytkowaniu wersja materialowa od wersji nylonowej - zastanawiam sie jaka wersje wybrac. Czy obie sa tak samo trwale i praktyczne ?
    Mniej sprzętu, więcej talentu.

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Z tego co wiem Nylon jest sztywniejszy od materiału (bawelna z domieszkami zapewne) a wiec materiałowa uklada sie lepiej do ciała. Z reszta nylonowa latwo zniszyczyc niedopałek papierosa zaraz stopi materiał..

Zablokowany

Domyślnie

Materiałowa lepsza - wygodniejsza, da się prać - torba miękka, elastyczna - same zalety.

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

A 400 zl na bardzo malo uzywana domke materialowa to duzo? Stan jak nowa - ponoc, chce sie umówic z gosciem i osobiście zobaczyc
    Mniej sprzętu, więcej talentu.

Domyślnie

ja dalem ponad rok temu za leciutko sprana, ale jak najbardziej okay cos kolo 250 pln. ja bym bral, torba naprawde fajna.

kup sobie do torby cos takiego shoulder pad. sprawdzilem na allegro jest. serio jest duza roznica, warto.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów