Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: ef50/1.4

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Też bym to chciała wiedzieć. Bo jeżeli jest jak widać, to ja go na pewno nigdy nie kupię..
    Eeeeeeeee... ja bym szukał przyczyny gdzie indziej. Może trochę poruszone, może jakiś gówniany filtr UV na dodatek krzywo nakręcony. Jest milion możliwości. Po tym jednym zdjęciu to naprawdę nic powiedzieć nie można.

Mam ten obiektyw i uważam, że to jeden z lepszych na rynku w tej cenie.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Może trochę poruszone, może jakiś gówniany filtr UV na dodatek krzywo nakręcony.
    Hmmm.. Filtra bym raczej o to nie obwiniał. Zauważ, że tylko to jedno ma taki bokeh, natomiast nastepne są nieco lepsze. To chyba ma coś wspolnego z GO. Jest za duża żeby zupełnie rozmyć tło, i za mała, żeby wyciągnąc większe szczegóły. No i do tego poruszenie, którego jednak Ty też się dopatrzyłeś:wink:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Coś już napisał
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Eeeeeeeee... ja bym szukał przyczyny gdzie indziej. Może trochę poruszone, może jakiś gówniany filtr UV na dodatek krzywo nakręcony. Jest milion możliwości. Po tym jednym zdjęciu to naprawdę nic powiedzieć nie można.

Mam ten obiektyw i uważam, że to jeden z lepszych na rynku w tej cenie.
    hoya hmc super - prawidłowo wkręcony :-)

Uprawnienia umieszczania postów