tez niedawno miałem taki dylemat jak ty popniunia, teraz mam 40D plus kit (z braku funduszy) i wiele chęci do nauki, a kaskę powoli odkładam na lepsze szkło. Przynajmniej będę wiedział czego potrzebuje i co wykorzystam w 100%. pozdrawiam
tez niedawno miałem taki dylemat jak ty popniunia, teraz mam 40D plus kit (z braku funduszy) i wiele chęci do nauki, a kaskę powoli odkładam na lepsze szkło. Przynajmniej będę wiedział czego potrzebuje i co wykorzystam w 100%. pozdrawiam
CANON 40D + EF-S 17-85mm IS USM, Sigma 70-300 Apo Dg f4-5,6, Benro A-500EX + BH-2
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” - Robert Bresson
Galeria
noo to kolezanko teraz od deski do deski instrukcje przelookaj i do boju. @rturo widze ze jest z DG, niunia z Warpia, ja z Xawery. trzeba sie zebrac na jakis mały Zagłebiowski plener, popniunia z okazji udanego zakupu stawia browarki (mam nadzieje heeh) :] / mamy w sumie w okolicy troche fajnych miejscowek (tereny po starej kopalni Paryz, zamek, kosciol, cmentarz zydowski, cementownia, @rturo cos podrzuci ciekawego z DG i juz mozna focic)
Ogolnie cos malo ludzi z Zaglebia sie tu pojawia, ale porzucajcie jakies pomysly w wątku o GOP w "Plenerach" (bo nie wiem czy warto zakładac oddzielny wątek Zagłębiowski).
Pozdrawiam![]()
jestem za a nawet przeciwchociaż na terenie mojego miasta będzie ciężko o jakis interesujący plener, ja z reguły szukam ciekawych miejsc gdzie indziej, aleee...spotkac sie mogiemy
![]()
CANON 40D + EF-S 17-85mm IS USM, Sigma 70-300 Apo Dg f4-5,6, Benro A-500EX + BH-2
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” - Robert Bresson
Galeria