Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: lustrzanka + obiektywy za 3 tys ?

Dopiero zaczyna Awatar @rturo
    Miasto
    Dąbrowa G.

Domyślnie

tez niedawno miałem taki dylemat jak ty popniunia, teraz mam 40D plus kit (z braku funduszy) i wiele chęci do nauki, a kaskę powoli odkładam na lepsze szkło. Przynajmniej będę wiedział czego potrzebuje i co wykorzystam w 100%. pozdrawiam
    CANON 40D + EF-S 17-85mm IS USM, Sigma 70-300 Apo Dg f4-5,6, Benro A-500EX + BH-2

“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” - Robert Bresson

Galeria

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

noo to kolezanko teraz od deski do deski instrukcje przelookaj i do boju. @rturo widze ze jest z DG, niunia z Warpia, ja z Xawery. trzeba sie zebrac na jakis mały Zagłebiowski plener, popniunia z okazji udanego zakupu stawia browarki (mam nadzieje heeh) :] / mamy w sumie w okolicy troche fajnych miejscowek (tereny po starej kopalni Paryz, zamek, kosciol, cmentarz zydowski, cementownia, @rturo cos podrzuci ciekawego z DG i juz mozna focic)
    Ogolnie cos malo ludzi z Zaglebia sie tu pojawia, ale porzucajcie jakies pomysly w wątku o GOP w "Plenerach" (bo nie wiem czy warto zakładac oddzielny wątek Zagłębiowski).

Pozdrawiam
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Dopiero zaczyna Awatar @rturo
    Miasto
    Dąbrowa G.

Domyślnie

jestem za a nawet przeciw chociaż na terenie mojego miasta będzie ciężko o jakis interesujący plener, ja z reguły szukam ciekawych miejsc gdzie indziej, aleee...spotkac sie mogiemy
    CANON 40D + EF-S 17-85mm IS USM, Sigma 70-300 Apo Dg f4-5,6, Benro A-500EX + BH-2

“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” - Robert Bresson

Galeria

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez @rturo Zobacz posta
    jestem za a nawet przeciw chociaż na terenie mojego miasta będzie ciężko o jakis interesujący plener, ja z reguły szukam ciekawych miejsc gdzie indziej, aleee...spotkac sie mogiemy

To zagladaj do watku o GOP, tam w przyszlosci cos wykombinujemy
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów