Loome ta "ramka" powstała naturalnie, tzn.to zdjęcie było robione ze środka bunkra, czarna przestrzeń to po prostu niedoświetlone mury.
DonBolano masz rację 2,4,5 to HDR`y
swnw cieszę się, że się podoba![]()
Loome ta "ramka" powstała naturalnie, tzn.to zdjęcie było robione ze środka bunkra, czarna przestrzeń to po prostu niedoświetlone mury.
DonBolano masz rację 2,4,5 to HDR`y
swnw cieszę się, że się podoba![]()
Dobre.. to z tą naturalną ramką.. Wczesniej mialem krzywo ekran od laptopa i nie przyuwazylem tych ciemnych szczegółów - swietny pomysl! Gratuluje!
DonBolano dzięki za miłe słowa
3 ostatnie z Twierdzy...
7.
8.
9.
![]()
wlasnie tez dopiero teraz zauwazylem szczegoly na tej 'ramce'w takim razie musze powiedziec ze to jest cholernie dobre, zwracam honor
![]()
świetne zdjęcia fajne miejsce do fotografowania
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
nie wiem jakim szkiełkiem cykałeś 9, ale dla mnie ta GO wygląda strasznie sztucznie
8. na plus
7. mam mieszane uczucia![]()
Pozdr.
fotokor1 dzięki za wizytę i sympatyczny komentarz
maly420, 9 jak i inne fotki cykałem można powiedzieć, że obiektywem "kitowym", bo są to efekty mojej współpracy z Canonem a630![]()
Bardzo fajne miejsce do focenia, fajnie pokazałeś te ceglaste fortyfikacje.
Witajcie po dłuższej przerwie...
wpadłem w wir obowiązków i dopiero niedawno udało mi się wygospodarować nieco czasu na krótki spacer z apratem po parku...pogoda co prawda nie do końca mi spasowała...liczyłem na zimę w parku, a wyszła wczesna wiosna
Wybrałem cztery fotki, które zanierzam Wam pokazać...
Oceniajcie
1.
2.
![]()
fajna seryjka z twierdzy, jest mroczno, zagadkowo, suche kolory nadaja klimatu, mogles isc do konca za ciosem i utrzymac taki sam klimat na fotce 6. Swoja droga czy tak ciezko bylo sie domyslec ze to nie jest naturalna ramka![]()
Przed wejscie do tego watku jakos spodziewalem sie takiej fotki, instynkt moze...
Fotki z parku tez na plus.
pozdro