Sigma 24-70 f/2.8 EX DG Macro - jak w temacie macie jakies opinie o tym szkle ? Jak wypada na tle Tamrona ?
Sigma 24-70 f/2.8 EX DG Macro - jak w temacie macie jakies opinie o tym szkle ? Jak wypada na tle Tamrona ?
Tak sie zastanawiam i chyba juz bylo na tym forum o tym obiektywie, z tego co pamietam ktos go testowal oczywiscie ostrzy ladnie, ale cos bylo z AF osoba testujaca jezli mnie pamiec nie myli w 3 egzemplarzach miala FF, sam zamierzam go kupic wiec kazde opinie i uwagi beda cenne ;-)
[OKO] - [20D | C18-55IS | C50 | S70-300APO | S600R | TAMRAC ]
witam
ja robiłem takim podczas koncertu
fotki na pełnej dziurze , zakres ogniskowych róznych tu:
http://www.asfalt.osw.pl/main.asp?pa...urydyki%202005
egzemplarz pozyczony od kumpla, to co mi sie rzuciło w oczy to fakt iż czasem nie ostrzył pomimo sygnalizacji pola AF dziwne to było ale nie stałe raczej żadkie
problem może spowodowany dość słabym oświetleniem
pozdrawiam
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10
powiem tak na poczatku psioczylem na to szklo , ale teraz nieoddam go za zadne skarby,
defektem psyjacym byl dosyc mocny FF w korpusie, ktory zostal usuniety w serwisie Canona na Zytniej.
powiem tak ostrosc jest bardzo dobra i kontrast takze, winietowania takie sobie i te nieszczesne flary, chociaz ma solidne powloki .
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Ile zapłaciłes za kalibracje?Zamieszczone przez Przemek Białek
Pentax K-5 II, Leica M9
I czy mozesz napisac czy byles osobiscie czy wyslales, a jak wyslales to jak? W sensie - jak sie zabezpieczyles na wypadek gdyby serwisant stwierdzil nagle, ze Twoj aparat sobie zostawi?
Tatanka, jak to zostawiprzeciez mowimy chyba o autoryzowanym serwisie Canona.
zaplacilem za przesylke (za ktora zwrocil mi sprzdawca) aparat byl na gwarancjii
wyslalemi i po 4 dniach mialem zpowrotem
zadowolony zrobilem test na kartce i na osobach oraz na martwej naturze
wszystko bylo idealnie.
aparat wyslalem servickiem
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl