Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Flash Extender, gdzie to kupic w PL!?

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie Flash Extender, gdzie to kupic w PL!?

Na Boga, gdzie to kupic w PL?????
    http://cgi.ebay.pl/FX-3-FX3-FLASH-EX...3286.m63.l1177

Na marginesie , albo calkiem powaznie, czytalem na stronach ze taki flash extender spelnia swoje zadanie bardzo dobrze, na znaczne odleglosci i az nie chce mi sie wierzyc, moze sa tu uzytkownicy takiego cuda i sie wypowiedza?
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek23 Zobacz posta
    Na Boga, gdzie to kupic w PL?????
    http://cgi.ebay.pl/FX-3-FX3-FLASH-EX...3286.m63.l1177

Na marginesie , albo calkiem powaznie, czytalem na stronach ze taki flash extender spelnia swoje zadanie bardzo dobrze, na znaczne odleglosci i az nie chce mi sie wierzyc, moze sa tu uzytkownicy takiego cuda i sie wypowiedza?
    Pozdrawiam
    Są, zresztą swój kupiłem w Hunt's Photo & Video - oni wystawili tą aukcję na ebayu którą podlinkowałeś - najlepszy sklep (rzeczywisty nie sieciowy) w okolicy Bostonu. Nawet miałem przywieźć więcej na sprzedaż na CB po (prawie) cenie kupna ale byłem zbyt obładowany tym razem...

Co do wrażeń - pogooglaj za "Better Beamer" - jest pełno info na ten temat. Zrobione dość tandetnie, ale pasuje na 580EX idealnie i działa naprawdę nieźle.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu Awatar Jacek23
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

No widze, widze w sklepach na swiecie.......tyl;ko ze nie mam karty kredytowej, konta w Payu...i w tym problem
    Widze ze w polsce jednak sie nieda...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

a c za problem zalozy konto w PayPal? Karta bankomatowa - rejestracja i do dziela.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek23 Zobacz posta
    No widze, widze w sklepach na swiecie.......tyl;ko ze nie mam karty kredytowej, konta w Payu...i w tym problem
    Widze ze w polsce jednak sie nieda...
    A co za problem z posiadaniem karty kredytowej ? Poza tym nie jest niezbędna...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

No więc ja ostatnio kupiłem to cudo. Służę więc w razie czego radą co i jak.
    Pozdrawiam
    -C

EOS R5+kilka szkiełek Canona

chessus1
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich,
    mam pytanie: pojawiło się na Allegro urządzenie na które od dawna poluję, jednak kłopotliwe i nie najtańsze sprowadzenie go z USA (zwłaszcza doliczając cło), cały czas schładza moje działania w tej sprawie.
    Sporo na ten temat wcześniej czytałem na forach i podobno warto. Słyszałem też że ma pewne niedogodności, jednak jeśli wierzyć opisowi aukcji wyglądałoby na to, że powinno byś lepiej. Zastanawiam się czy ktoś z Was posiada tą zabaweczkę i jaką ma na ten temat praktyczną opinię. Też używam Sigmy 50-500, która do najjaśniejszych nie należy stąd założenie że, podciągnę światło za niewielkie pieniądze.

http://www.allegro.pl/item1054690110...ii_nowosc.html

Mam nadzieję, że doradzicie coś zanim puszczą mi nerwy i kliknę Kup teraz
    Z góry dziękuję za opinie.

Uprawnienia umieszczania postów