Cytat Zamieszczone przez gawryl
jedna uwaga: dlaczego publicznie glosno mowi sie o tym, ze ,,onanizowanie'' sie sprzetem jest beee a ,,onanizowanie'' sie literatura klasykow jest juz ok? w koncu to to samo dopoki nie ma sie czegos wlasnego do pokazania! roznica lezy w motywacji i inspiracji (IMO)
no dobra... a ile onanizowania klasyka zauwazyles na tym forum? poza tym watkiem. bo ja sobie nie bardzo przypominam

a to nie jest juz istotne. wiec nie jestem pewnien, czy przyznawanie ,,plakietki'' artystow przez duze A i tych, co sa ,,onanistami'' jest na TYM FORUM celowe.... na (swoje) i innych pocieszenie przytocze cytat: ,,wszyscy artysci to prostytutki ...''
a zwiazek z tematem jaki jest, ze tak zapytam?

poza tym: nie kazdy chyba na tym forum pasjonuje sie do tego stopnia fotografia, zeby MUSIAL znac nazwiska i prace klasykow. moze, ale nie musi. to kwestia wagi zainteresowania i wlasnej inspiracji.
ajm sory, ale ja sie interesuje fotografia. w sensie robieniem zdjec. innych niz kart testowych. MSZ, znajomosc klasyki gatunku to koniecznosc.

chyba, ze mowimy o zainteresowaniu kolekcjonowaniem sprzetu. ale tematem tego watku jest co innego

inny przyklad: jesli ktos interesuje sie informatyka to musi wiedziec kto to Turing? musi znac jezyki programowania? ile? protokoly sieciowe? to paranoja....
wybacz, ale tak. a nie wiedziec kto to Turing to w tej dziedzinie wstyd.