Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Wielcy mistrzowie fotografii... i my

Mieszany widok

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Hehe nie bez przyczyny za odbitki Bressona trzeba placic po 10 k$ i wiecej ;-)

Co do Plfoto - zyczylbym najwiekszym plfotowym "gwiazdom" chocby tego, zeby za 10-15 lat ktos o nich w ogole pamietal... o osiagnieciu wartosci ich dorobku nie wspominajac nawet, bo szanse maja takie jak ja na 6-tke w Lotto

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Co do Plfoto - zyczylbym najwiekszym plfotowym "gwiazdom" chocby tego, zeby za 10-15 lat ktos o nich w ogole pamietal... o osiagnieciu wartosci ich dorobku nie wspominajac nawet, bo szanse maja takie jak ja na 6-tke w Lotto
    Hmm, życzyłbym największym muzycznym "gwiazdom", które codziennie słyszymy w radiu, żeby grali tak dobrą muzykę jak trzech starszych panów, których słyszałem w weekend na chodniku w Genewie.

(nie porównuję tego wprost, ale po prostu dla mnie takie wnioski nic nie znaczą)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Hmm, życzyłbym największym muzycznym "gwiazdom", które codziennie słyszymy w radiu, żeby grali tak dobrą muzykę jak trzech starszych panów, których słyszałem w weekend na chodniku w Genewie.

(nie porównuję tego wprost, ale po prostu dla mnie takie wnioski nic nie znaczą)
    i bardzo dobrze. trzeba przede wszystkim krytycznie podchodzic do tego co sie widzi i filtrowac przez wlasna estetyke.

ale... epatowanie ignorancja wobec szlagierow gatunku, ktorego tu sie dopuszczono, to juz troche co innego. jedna rzecz miec wlasna wizje, ale ostentacyjne przekreslanie czyichs to juz co innego. najpierw wypada znac, zeby potem nie lubiec...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    epatowanie ignorancja wobec szlagierow gatunku, ktorego tu sie dopuszczono, to juz troche co innego. jedna rzecz miec wlasna wizje, ale ostentacyjne przekreslanie czyichs to juz co innego. najpierw wypada znac, zeby potem nie lubiec...
    Ależ tu nikt niczyich wizji nie przekreśla! Wszędzie piszę przecież moim zdaniem - i bynajmniej nie na podstawie wyników images.google.com, ale pobieżnego przejrzenia kilku galerii (no dobra, również zwróconych przez google ). No jest sobie facet, z jakiegoś powodu uważany za autorytet, klasyka, whatever. Ma taki a taki styl, rzeczywiście, wyraźnie widoczny. Ekrowa też ma wyraźnie widoczny styl ;-). I mnie ten styl nie rusza. Tylko tyle!

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ależ tu nikt niczyich wizji nie przekreśla! Wszędzie piszę przecież moim zdaniem
    no bo to akurat nie o Tobie bylo ;-)
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów