Dzięki wielkie wbrew pozorom to bardzo dużo jak dla mnie bo od czegos trzeba zacząć, najpierw grzecznie i poprawnie a potem coś więcej będę i ciekawiej (mam nadzieje kombinowac)
dzięki wlasnie bylam nieco pod presja fotograafując znajomych ktorym zależało na zdjęciach i chyba w obawie że coś będzie rozmazane nieco za krótkie czasy dawałamZamieszczone przez Vitez
hehe widzę, że nic się nie ukryje, normalnie to ja bym biegała tam od przeszkody to przeszkody i z bliska robiła ale jestem jeszcze na rekonwalescencji ze złamanym (no teraz juz zrastającym się prawym obojczykiem) więc samo trzymanie aparatu było juz wyzwaniem tak żeby zbytnio reki nie nadwyreżać a łokiec zeby byl przy ciele, z tego tez powodu raczej wybrałam jedno miejsce z ktorego moglam jak najwiecej przeszkód obfocić bo nie jestem jescze w formie do biegania, tak ze i tak mysle ze jest nieźle, ale w sumie to dzięki temu obojczykowi miałam okazję i tyle czasu na robienie zdjęć bo inaczej bym pewnie startowała i wtedy zarówno czasu jak i zdjęc byłoby duuzo mniej...Zamieszczone przez Vitez
Jak dostane płytke od kolezanki (której to aparatem robilam) to myślę, że jeszcze coś ciekawego sie z tamtąd wybierze to wstawię![]()