Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: [MagdaS] Konie i jeździectwo

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Ja pozostanę przy swoim zdaniu. Kochasz konie. Na forach jest mnóstwo paskudnych zdjęć dzieci. Są one robione przez kochających rodziców. Naucz się focić coś, czego nie lubisz. To nie sztuka pstryknąć poprawną fotke czegos pieknego. Sztuką jest zrobić zachwycające zdjęcie czegoś zwykłego. Jeśli kochasz konie, to niczego się nie nauczysz robiąc im zdjęcia, podobnie jak 99,99% młodych rodziców nie załapie, że fotki ich pociech taplających się przy okazji obiadu w marchewkowej brei są zwyczajnie obrzydliwe, a nie zachwycające. Postaraj się zainteresować zdjęciami kogoś, kto lubi koninę, nie kojarzy konia z pięknem.
    Tak mi się wydaje. Naucz się ogólnie fotografować. Konie zostaw sobie na deser.
    ten podkreślony fragment mnie rozwalił ale co do meritum się zgadzam... zdjęcia muszą bronić się same a nie za pomocą autorów
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

Tak mi się wydaje. Naucz się ogólnie fotografować. Konie zostaw sobie na deser.
    piękny fragment i również sie zgadzam, będę sie uczyc bo konie i sport to nie jedyny temat fotograficznie ktory mnie interesuje, takze mam nadzieje ze sie naucze co i jak a potemwykorzystam to przy zwierzetach
    40d | c18-55 IS | c24/2.8 stm

Uprawnienia umieszczania postów