Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: [MagdaS] Konie i jeździectwo

Początki nałogu Awatar Szczur88
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

remol71, przesadzasz, ostro :P
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szczur88 Zobacz posta
    remol71, przesadzasz, ostro :P

BARDZO OSTRO... po to się zamieszcza zdjęcia, żeby z opinii i rad oglądających wyciągnąć wnioski - czytaj: nauczyć się czegoś...

Zablokowany
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzi4 Zobacz posta
    BARDZO OSTRO... po to się zamieszcza zdjęcia, żeby z opinii i rad oglądających wyciągnąć wnioski - czytaj: nauczyć się czegoś...
    Ja to rozumiem, tylko jak te opinie poczytałem to mnie poniosło

Bywalec Awatar rycerz
    Miasto
    W.

Domyślnie

dosyc stary wątek odkopuje ale przeczytałem tu taką wypowiedz

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Ja pozostanę przy swoim zdaniu. Kochasz konie. Na forach jest mnóstwo paskudnych zdjęć dzieci. Są one robione przez kochających rodziców. Naucz się focić coś, czego nie lubisz. To nie sztuka pstryknąć poprawną fotke czegos pieknego. Sztuką jest zrobić zachwycające zdjęcie czegoś zwykłego. Jeśli kochasz konie, to niczego się nie nauczysz robiąc im zdjęcia, podobnie jak 99,99% młodych rodziców nie załapie, że fotki ich pociech taplających się przy okazji obiadu w marchewkowej brei są zwyczajnie obrzydliwe, a nie zachwycające. Postaraj się zainteresować zdjęciami kogoś, kto lubi koninę, nie kojarzy konia z pięknem.
    Tak mi się wydaje. Naucz się ogólnie fotografować. Konie zostaw sobie na deser.
    i uważam te słowa za znakomitą podpowiedz! chciałbym więcej takich wskazówek słyszec, a wy?
    nx100

Domyślnie

Ja również dawno mnie tutaj nie było, a chyba powinnam zawitać bo od tamtego czasu sporo się zmieniło. Mam już własne lustro, wkrótce dojdzie lepsze szkło cały czas się uczę i oglądając teraz te zdjęcia sprzed roku nieco się śmieję sama z siebie i ze swoich zdjęc i ze swoich pytać i z wątpliwości. Taki wątek to dobra sprawa - widać progres jak coś wyszukam nowszego to wstawię tu niebawem i zobaczymy czego sie nauczyłam czy w ogóle czegoś
    40d | c18-55 IS | c24/2.8 stm

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów