Ok no to mam troche zdjęć jeszcze z tantych zawodów, wybrałam kilka ktore wg mnie byly najciekawsze i prosze o ocene i krytyke oraz najwazniejsze RADY Bo ze idealnie i super hiper nie jest to ja wiem, mam problem z twarzami prosze o rade jak je rozjasnic gdy widac na nich cien daszka tak zeby sie potem ladnie to wtopiło w reszte twarzy (bo zaznaczyc i rozjasnic to ja sobie moge ale wyglada wtedy jak doklejany skrawek nie wiadomo czego). Prosze rowniez oo ocene czy one sa odpowidnio ostre? Bo ja juz nie wiem jak je wyostrzac boje sie bardziej zeby nie popsuc jakosci ale super ostre to one chyba nie sa (na tych zdjechac gdzie jest mniejsza GO wyostrzalam tylko postac - to dobrze?) albo ja juz jestem przewrazliwiona i mi sie wydaje.. No nic zdjecia maja sie bronic same a nie przy pomocy autora dlatego juz nic nie mowie i bardzo licze na wasze rady bo w koncu jak juz pisalam chce sie czegos nauczyc na wlasnych bledach...

10:

11:

12:

13:

14:

15:

Teraz dopiero widze jak inaczej sobie wyobrażałam pewne ujecia podczas kadrowania i ze jednak nie wszystkie wygladaja tak jakbym sobie wymarzyla, ale mam nadzieje ze z kazdym kolejnym razem bedzie lepiej