Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: impresja z Pragi [na wesolo]

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Czy mi coś źle forum działa? Nie widzę żadnego przykładu na temat tych statywów.
    Ale w temcie mam coś takiego:
    Ostatnio edytowane przez minek ; 20-06-2005 o 17:20 Powód: A bo mi się coś przypomniało (-:

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    Akustyk, napisz prosze jak ich "wyedukowales", taki poradnik Co ja zawsze mam z rodzicami jak wracam z wakacji i przychodzi do ogladania zdjec to jest istna tragedia !! Nie wazne ile sie staram zeby zdjecie bylo ladne, to zawsze jest zle "bo Ciebie tam nie ma". Rece opadaja...
    nie kombinowalem. po prostu pokazywalem zdjecia. bez ludzi. i sie podobaly :-)

moze ja jakis, kurcze, bardziej zdolny jestem, cy co :-D "ja sie wcale nie chwale, ja po prostu mam talent" :rolleyes:
    www albo tez flickr

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    nie kombinowalem. po prostu pokazywalem zdjecia. bez ludzi. i sie podobaly :-)
    Ja rodzine za rzadko widze na takie ksztalcenie. Poza tym moje "no, podobaja sie, ladne ale... nie takie chcielibysmy z naszej rodzinnej wycieczki" - niereformowalni bo zarazem sie podobaja jak i nie podobaja i jak tu z takimi gadac .

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja moze podrzucze takiego linka (w sumie moze powinienem on sie znalezc w watku o mistrzach foto ) http://www.joemonster.org/article.php?sid=3054
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Polaco daj spokój mało z krzesła ze śmiechu nie spadłem jak zobaczyłem adepta porannego tai chi

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    Polaco daj spokój mało z krzesła ze śmiechu nie spadłem jak zobaczyłem adepta porannego tai chi
    No co, troche humoru musi byc !
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Dopiero zaczyna Awatar arek354
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

13 grudnia 2003 roku brałem udział w "pożegnaniu" linii kolejowej Wałbrzych - Mezimesti (Czechy). Oczywiście w takiej chwili robi się pamiątkowe zdjęcia. Grupa osób ustawiła się do zdjęcia a aparat daliśmy takiej jednej pasażerce, żeby uwieczniła nas na kliszy. No i na kliszy uwieczniła ... swój nos Najzwyczajniej w świecie odwróciła aparat (jakąś analogową małpkę) obiektywem do twarzy i naświetliła sobie (na szczęście to przymknięte) oko flashem. Ubaw mieli wszyscy A wcześniej spoglądając w wizjer powiedziała: Ale was słabo widać, jacyś tacy duzi jesteście
    Co ciekawe, wszyscy widzieli, że dziewczyna robi błąd ale nikt jej nie zwrócił uwagi. Ja też :/
    Body: Canon EOS 300v + Canon EOS 350D
    Lens: kit 18-55 + EF 28-105 + EF 70-200/4 L
    Inne: 2x CF 1GB Kingston + futerał Bilora + torba Unomat + plecak Soligor + RC-1 + statyw Walimex WT-3570

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów