Czy mi coś źle forum działa? Nie widzę żadnego przykładu na temat tych statywów.
Ale w temcie mam coś takiego:
Czy mi coś źle forum działa? Nie widzę żadnego przykładu na temat tych statywów.
Ale w temcie mam coś takiego:
Ostatnio edytowane przez minek ; 20-06-2005 o 17:20 Powód: A bo mi się coś przypomniało (-:
Ja rodzine za rzadko widze na takie ksztalcenie. Poza tym moje "no, podobaja sie, ladne ale... nie takie chcielibysmy z naszej rodzinnej wycieczki" - niereformowalni bo zarazem sie podobaja jak i nie podobaja i jak tu z takimi gadacZamieszczone przez akustyk
.
Ja moze podrzucze takiego linka (w sumie moze powinienem on sie znalezc w watku o mistrzach foto) http://www.joemonster.org/article.php?sid=3054
Polaco daj spokój mało z krzesła ze śmiechu nie spadłem jak zobaczyłem adepta porannego tai chi
No co, troche humoru musi byc !Zamieszczone przez kami74
![]()
13 grudnia 2003 roku brałem udział w "pożegnaniu" linii kolejowej Wałbrzych - Mezimesti (Czechy). Oczywiście w takiej chwili robi się pamiątkowe zdjęcia. Grupa osób ustawiła się do zdjęcia a aparat daliśmy takiej jednej pasażerce, żeby uwieczniła nas na kliszy. No i na kliszy uwieczniła ... swój nosNajzwyczajniej w świecie odwróciła aparat (jakąś analogową małpkę) obiektywem do twarzy i naświetliła sobie (na szczęście to przymknięte) oko flashem. Ubaw mieli wszyscy
A wcześniej spoglądając w wizjer powiedziała: Ale was słabo widać, jacyś tacy duzi jesteście
Co ciekawe, wszyscy widzieli, że dziewczyna robi błąd ale nikt jej nie zwrócił uwagi. Ja też :/
Body: Canon EOS 300v + Canon EOS 350D
Lens: kit 18-55 + EF 28-105 + EF 70-200/4 L
Inne: 2x CF 1GB Kingston + futerał Bilora + torba Unomat + plecak Soligor + RC-1 + statyw Walimex WT-3570