Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
Kolaj co to za tablet? Nie wiem czy we wszystkich wacomach (od graphire w górę na pewno) masz jeszcze w panelu sterowania możliwość ustawienia określonej powierzchni - np. całego jednego monitora i 1/3 drugiego. Chwilę tak miałem, ale i tak zastąpiłem to inną opcją - skróty klaw. ot co.
Wacom Bamboo A6. Obawiam się, że rozwiązanie z dodaniem do tabletu kawałka drugiego monitora także i mi nie przypadnie do gustu. Skróty klawiszowe są ok, ale nie obskoczy się nimi np. funkcjonalności panelu Layers.

W sumie, jak przeniosłem te panele informacyjne (i Canon-Board ) na LG-ka, to nie jest źle. Chyba się do tego przyzwyczaję. Celem tego wątku było raczej wysondowanie, jak macie poukładany "plac zabaw" niż rozwiązywanie kwestii ściśle technicznych związanych np. z możliwością takiej czy innej konfiguracji tabletu. Oczywiście te rady też się mogą przydać i zresztą w jakimś stopniu są związane z tematem. Ja po prostu nie mam problemu technicznego tylko prowadzę sobie rozważania i dywagacje o ergonomii. A jak już coś się z nich wyklaruje, to i rozwiązania techniczne się znajdą.