Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 68

Wątek: Fotopanorama kraków Problem!

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Jezeli to przestroga dla innych Marku badz tez w druga strone to napisz...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    Jezeli to przestroga dla innych Marku badz tez w druga strone to napisz...
    nie ciągnij mnie bo i tak nie powiem, w przeciwieństwie do niektórych raczej jestem słowny

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez smocza_jama Zobacz posta
    W media-markt na przetestowanie obiektywu jest 14 dni.
    I co potem ?
    Bo oddać u nich nic nie możesz, jest opcja tylko wymiany i to ew. na droższą rzecz.
    W fotopanoramie kupowałem kilka drogich zabawek i nie było z nimi problemów, nawet wspomniany tu łysy Pan okazał się bardzo sympatyczną osobą która zna się sporo na sprzęcie.

Domyślnie

po co zgadywać?
    możesz, nie możesz, jak chcesz, jak sprzedawca chce ... http://www.federacja-konsumentow.org.pl ... wystarczy chwilkę poczytać
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Czy zna ktoś solidny i niedrogi sklep w KR..??
    Marku, D-photo w podgórzu, niektóre ceny mają atrakcyjne, ale trzeba też z nimi uważać, lubią robić ludziom z mózgu wodę, no ale jak się na sprzęcie znasz i jesteś uparty to dojdziesz swego

Domyślnie

a ja d-photo nie polecam szczegolnie. cwaniaczki. no ale powiem Wam ze przy zakupie puszki ubieglego miesiaca zauwazylem ze uczciwosc i dbalosc o wlasne interesy we wszystkich Uznanych Punktach poszla na psy, kosztem maksymalizacji zysku. szalone czasy teraz... i nie ma reguly. d-photo i "moj" foto plus mnie wykiwali, w przeciwienstwie do fotopanoramy, dzieki ktorej udalo mi sie zrobic tani zakup. takze "badz tu dzisiaj madry".

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

luft, a jak cię fotoplus wykiwał? napisz, jeśli to nie tajemnica, bo jestem ciekaw

Domyślnie

wiesz, gdzies juz pisalem na ten temat. historia taka: w grudniu w FOTOPLUSIE kupilem dwa badziewie za prawie 6 tysiów i pytam sprzedawcow o dostepnosc terminy 5D MK II. Pan opowiedzial sumiennie co i jak i ze byc moze juz po swietach cos bedzie. Wiec poprosilem o wpisanie mnie w kajecik. tak tez sie stalo. Co jakis czas kontaktowalem sie ze sklepem osobiscie/telefonicznie jak sprawa w temacie wyglada... ktoregos tam stycznia, a bylo to rano dzwoni FOTOPLUS ze ma dla mnie puszke za 8500 i czy biore. odpowiedzialem po 3 sekundach zastanowienia PEWNIE! wtedy uslyszalem pytanie czy pragon czy f vat. ja ze faktura. Panu cos dziwnie glos sie zrobil i mowi "wie Pan co, wlasciwie to sprzet doszedl ale wciaz nie doszly faktury i jest problem" - jaki tam problem, fakture w takim razie odbiore od was jak dostaniecie swoje. po czym padlo zdanie " Wie pan co odzwonie do pana za kilka minut". po kilku minutach: "wie pan co, wlasciwie nastapila pomylka, zle popatrzylem w zeszyt, przed panem jest 3 innych ludzi oczekujacych, ktorych mamy w zeszycie. przepraszam za pomylke. jak dostaniemy kolejna dostawe zadzwonimy do pana".

Poczułem sie w tym momencie... no wlasnie... jak tutaj sie czuc po czyms takim? wpierw facet rozbudzil moje nadzieje, a potem zniszczyl jak najlepsze zdanie o tej firmie.

na marginesie z odczuc odnosnie FOTOPLUSA. zaraz jakos gdy kupilem upragniona puszke, czytam kogos post w "5D mkII gdzie i za ile" - "kupilem puszke w FOTOPLUSIE... a zamowilem ja 28 grudnia...". Mysle sobie no to fajnie, nawet do mnie nie zadzwonili choc ja zapisywalem sie w polowie grudnia. No i dzwoni FOTOPLUS do mnie po kilku dniach ze ma dla mnie... za 8700. odpowiadam grzecznie "nie dziekuje". na drugi dzien przegladam ich cennik internetowy i cena 8650 (podobnie jak ustalona na owy czas w FOTO-CYFRZE).

Takze ugrac jak najwiecej kasy chca wszyscy. Jeden szczescie znajdzie tam gdzie inny krytykowal i odwrotnie. zalezy od szczescia. szkoda ze takie miejsca traca renome. pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luft Zobacz posta
    a ja d-photo nie polecam szczegolnie. cwaniaczki."moj" foto plus mnie wykiwali, w przeciwienstwie do fotopanoramy, dzieki ktorej udalo mi sie zrobic tani zakup.
    luft dostałeś od nich jakaś elle gratis że tak piszesz??:d

Domyślnie

sprzedali za 8300. czego chciec wiecej. puenta taka jak w poprzednim poscie: 'eden szczescie znajdzie tam gdzie inny krytykowal i odwrotnie". bardziej ciekaw jestem Marku co Tobie zrobila FOTOPANORAMA bo pamietam ze pisales ze kupe kasy tam zostawiles i kupowalbys dalej ale... no wlasnie - co sie stalo? Wykiwali Cie?

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów