Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 68

Wątek: Fotopanorama kraków Problem!

Coś już napisał
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canis_lupus Zobacz posta
    Wydali kartę, trzeba tylko czekać az szkło wróci z Żytniej. Nie mam dokładnych informacji od właścicielki.
    hmmm...ja zrobiłem może jeden zakup w fotopanoramie...i to drobny. Ktoś jeszcze miał takie problemy z tym sklepem czy to jednorazowy wybryk?? Może zapomnieli w pośpiechu o karcie?? Chyba że ciągną sprzęt poza oficjalną linią dystrybucji ;//
    d.es
    onedayone - jeden dzień-jedno zdjęcie

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tutaj o karcie zapomniała raczej kupująca niż sklep. Sklep nie jest niczemu winny.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Kupilem w tym sklepie sporo sprzetu (obiektywy, lampa, grip) żadnych problemów nie było. Gwarancje podbijałem przy następnej wizycie, zawsze była w pudełku.
    Zwroty kasy z promocji tez przyszly z Canona wiec chyba jest wszystko legal.
    Nie wiem jak teraz ale dawniej mieli spory ruch, stałem pół godziny w kolejce jak za starych czasów. Może sie zdarzyc ze coś się pomiesza, ale regułą to chyba nie jest.
    40D , 17-40 4L , 70-200 4L, 50 1,8, 580EXII, 550 EX
    infotografia.pl - fotografia ślubna

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

kupiłem u nich niedawno 17-40L i dobrze, że tu zajrzałem , bo bym zapomniał, że muszę iść do nich podbić gwarancję... znaczy się mam iść tylko z paragonem chyba i numerem seryjnym obiektywu, bo żadnej karty gwarancyjnej w pudełku nie było.. (??)

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez k4cper Zobacz posta
    kupiłem u nich niedawno 17-40L i dobrze, że tu zajrzałem , bo bym zapomniał, że muszę iść do nich podbić gwarancję... znaczy się mam iść tylko z paragonem chyba i numerem seryjnym obiektywu, bo żadnej karty gwarancyjnej w pudełku nie było.. (??)
    Ja zadzwoniłbym do nich z pytanie czy mają takowe, żeby 2 razy nie latać.
    Canon 50D + dodatki

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Trzeba uważać przy zakupach, akurat w tym sklepie wszystko ładnie pokazują co jest w pudełku. Może byłem bardziej wrażliwy bo szukałem tych numerów do promocji i rozebrałem pudełko na części pierwsze :-)
    W środku były gwarancje europejskie Canona.
    40D , 17-40 4L , 70-200 4L, 50 1,8, 580EXII, 550 EX
    infotografia.pl - fotografia ślubna

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

ok.. poszedłem powiedziałem, że w pudełku nie było gwarancji żadnej, więc wyjął spod lady gwarancje producenta (Canon European Warranty System) i wypelnil .. dodał ze mam szczescie że mają jeszcze te gwarancje, bo powinienem w ciagu tygodnia zglosic ze nie było w pudełku jak kupilem .. a ja kupilem ponad miesiac temu

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Przepraszam, że długo nie pisałem ale sprawa nie była jasna. Po wizycie kolezanki i Canis_lupsa sprawa wydawała się jasna, mieli dosłać gwarancje na żytnią. Do niedawna nadal na Żytniej nie było gwarancji mimo iż fotopanorama upierala sie, że takowa została wysłana. Na szczęście po ponad 2 miesiącach od wysłania obiektywu obiektyw dziś dotarł do domu Obiektyw naprawiony działa wiec OK

P.S Canis_Lupus Dziękuje bardzo za pomoc w sprawie

smocza_jama
    Guest

Domyślnie

W media-markt na przetestowanie obiektywu jest 14 dni.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

chciałem coś tu napisać, ale ugryzłem się w język, w końcu obiecałem.w fotopanoramie zakupiłem prawie wszystko co mam i miałem a było tego na dobre kilkadziesiąt K. Czy zna ktoś solidny i niedrogi sklep w KR..??

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów