Tutaj o karcie zapomniała raczej kupująca niż sklep. Sklep nie jest niczemu winny.
Kupilem w tym sklepie sporo sprzetu (obiektywy, lampa, grip) żadnych problemów nie było. Gwarancje podbijałem przy następnej wizycie, zawsze była w pudełku.
Zwroty kasy z promocji tez przyszly z Canona wiec chyba jest wszystko legal.
Nie wiem jak teraz ale dawniej mieli spory ruch, stałem pół godziny w kolejce jak za starych czasów. Może sie zdarzyc ze coś się pomiesza, ale regułą to chyba nie jest.
40D , 17-40 4L , 70-200 4L, 50 1,8, 580EXII, 550 EX
infotografia.pl - fotografia ślubna
kupiłem u nich niedawno 17-40L i dobrze, że tu zajrzałem , bo bym zapomniał, że muszę iść do nich podbić gwarancję... znaczy się mam iść tylko z paragonem chyba i numerem seryjnym obiektywu, bo żadnej karty gwarancyjnej w pudełku nie było.. (??)
Trzeba uważać przy zakupach, akurat w tym sklepie wszystko ładnie pokazują co jest w pudełku. Może byłem bardziej wrażliwy bo szukałem tych numerów do promocji i rozebrałem pudełko na części pierwsze :-)
W środku były gwarancje europejskie Canona.
40D , 17-40 4L , 70-200 4L, 50 1,8, 580EXII, 550 EX
infotografia.pl - fotografia ślubna
ok.. poszedłem powiedziałem, że w pudełku nie było gwarancji żadnej, więc wyjął spod lady gwarancje producenta (Canon European Warranty System) i wypelnil.. dodał ze mam szczescie że mają jeszcze te gwarancje, bo powinienem w ciagu tygodnia zglosic ze nie było w pudełku jak kupilem
.. a ja kupilem ponad miesiac temu
Przepraszam, że długo nie pisałem ale sprawa nie była jasna. Po wizycie kolezanki i Canis_lupsa sprawa wydawała się jasna, mieli dosłać gwarancje na żytnią. Do niedawna nadal na Żytniej nie było gwarancji mimo iż fotopanorama upierala sie, że takowa została wysłana. Na szczęście po ponad 2 miesiącach od wysłania obiektywu obiektyw dziś dotarł do domuObiektyw naprawiony działa wiec OK
P.S Canis_Lupus Dziękuje bardzo za pomoc w sprawie![]()
W media-markt na przetestowanie obiektywu jest 14 dni.
chciałem coś tu napisać, ale ugryzłem się w język, w końcu obiecałem.w fotopanoramie zakupiłem prawie wszystko co mam i miałem a było tego na dobre kilkadziesiąt K. Czy zna ktoś solidny i niedrogi sklep w KR..??