Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Tamron 70-200 2.8 - problem

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

najmniejsza odległość ostrzenia dla tego szkła wynosi 95 cm dla całego zakresu ogniskowych

Cytat Zamieszczone przez aBe Zobacz posta
    Niech tylko nikt nie pisze ze ten obiektyw nie jest do macro tylko dalszych planów...pozdrawiam."
    ten obiektyw nie jest do macro!!! tylko do dalszych planów!!! Pozdrawiam
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

Dzieki, sporo pomogles tylko nazwa szkla mnie troche zastanawia "TAMRON 70-200 2.8 Di LD Macro" Ciekawy jestem co to magiczne slowo na koncu moze oznaczac

Nikt inny sie nie wypowie, moze podobny problem z innym szkielkiem ktos mial ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aBe Zobacz posta
    ... tylko nazwa szkla mnie troche zastanawia "TAMRON 70-200 2.8 Di LD Macro" Ciekawy jestem co to magiczne slowo na koncu moze oznaczac

oznacza marketingowy bełkot

co prawda nigdy nie mialem swojego dlugiego szkla bez USM/HSM, ale bawilem sie pare razy 70-300 jakimis, raz tamronem 70-200 wlasnie i wszystkie zachowywaly sie podobnie, tzn jak AF byl ustawiony na minimum i chcialo sie wyostrzyc na obiekt, ktory byl daleko to obiektywy glupialy i tylko szarpaly silnikiem AF. Pomagalo wyotrzenie na obiekty blizsze.
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów