strasznie słabo wyglądają takie zdjęcia
IMO albo kolor albo cz-b
1. Nic za nic przeciw,
2. Chyba za dużo chciałeś tu zmieścić,
3. Leci w lewo, jakaś głowa w kadrze
4. Co chciałeś pokazać? Pomnik od tyłu?
Tak jakoś kiepskawo...
No ciesze sie, ze tak krytyczne uwagi z pamiatkowego (a nie pokazowego) pobytu :-)
heh nie chciałem się czepiać ale pokazywałeś dużo lepsze zdjęcia
Zrobiłeś na pewno dużo więcej a te wybrałeś jako warte zamieszczenia na forum.
No tak - te wybralem - ale nie zeby od razu sie chwalic.
Bardziej chcialem sie podzielic swoim pobytem ;-)
Poza tym, to tak jak mowilem - niestety pogoda mi sie nie trafila. Bylo typowo po Londynsku czyli deczczowo i pochmornie ale cykac trza bylo ;-)
Słabo czyli kiczowato. Jak patrze na ta takie zdjęcia to nie chce mi się na nie patrzeć. Masz normalne zdjęcia w galerii i tego bym się trzymał.
Dziekuje za tak krytyczna ale jednak szczera opinie.
Wezme sobie ja oczywiscie do serca choc nie moge sie do konca z nia zgodzic, gdyz zdjecia pokazane nie sa niczym innym jak tylko oddaniem tego, co na miejscu zastalem. Nie mialem zamiaru w nich wiele zmieniac i nie moim celem bylo "kombinowanie" z PS'em (choc i takie mozliwosci posiadam :wink. Zdjecia byly robione 16-35L II z zalozonym na niego filtrem polaryzacyjnym a calosc ekspozycji "podciagalem" jedynie z RAWow aby oddac to, co na miescu zastalem. Dlatego jak piszesz "kiczowato", to jedyna opinia jaka mi sie nasuwa, to ta, ze trafilem na "kiczowata" pogode
![]()
Ciekawa i przyjemna w odbiorze pamiątka z podróży. Mnie, daltoniście, taka obróbka się podoba.
Bardzo podoba mi się 2, chociaz z UWA zamiast fisza, pewnie podobałoby mi się bardziej![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---