Wiesz, dla mnie najwazniejsze, ze ten "kicz" ogladaja tacy jak Ty.
Pozdrowka, trzym sie itd., itp., etc.
pikczer
ps
Ale na szczescie "Wspomnienia z Borów Tucholskich" sa mi obce...
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=34969
Wiesz, dla mnie najwazniejsze, ze ten "kicz" ogladaja tacy jak Ty.
Pozdrowka, trzym sie itd., itp., etc.
pikczer
ps
Ale na szczescie "Wspomnienia z Borów Tucholskich" sa mi obce...
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=34969
Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 15-10-2008 o 22:09
No tak - palmy robia swoje
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A tu typowo grecki widoczek...
Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 15-10-2008 o 22:45 Powód: Automerged Doublepost
Gdzies w drodze do Lindos...
Bardzo przyjemne fotki szczególnie kolory nieba i wody bardzo mi się podobają.
Omatko! Reportaż o ginącym pięknie. Nie wiedziałam, że legendarna Rodos aż tak okropnie wygląda. Koszmar! Ta planeta naprawdę ginie! Moja noga tam nigdy nie postanie, to pewne. "Typowo grecki widoczek" pokazuje co tracimy. Piękno Ziemi w większej skali, to już chyba tylko na Antarktydzie... Przygnębiające
Pikczer! Nie ma to nic wspólnego z Twoimi zdjęciami oczywiście, pokazałeś co jest i to bardzo sugestywnie..
No to dla zalamanej kolezanki Ewy jeszcze takie ruiny ;-)
ps
rowniez z Ewa na zdjeciu ;-)
Ehh. Ja 3 lata temu na Rodos mialem jeszcze Olympusa 5060 i tez kupe fajnych fotek przywiozlem. Zdjecia bardzo przyjemne. Niezle pojechales z tymi Borami Tucholskimi - tak trzymac !![]()
[5dmkII] _ [580ex II] _ [17-40 ] _ [70-200 f4L] _ [50 f1,4] _ [85 f1,8]_[canon 100 f2,8 makro]
O! Ruiny tak! Tu czuję Grecję i tam bym poszła i siedziała do końca skazania. Bo po Twoich zdjęciach to bym się tam wybrała tylko z wyroku sąduŻeby one chociaż były nieostre te Twoje zdjęcia, przepalone, albo co... Ale - cholera - doskonale to wszystko pokazują.
Niech Cię!
Dziekuje Wam wszystkim za tak mile opinie :-P
To jeszcze kilka "blizszych"samej Grecji.
1. Oto ubogie ale jakze piekne w swojej prostocie wnetrze wczesniej pokazanego kosciolka (zdjecie pionowe)
2. Inny i jak widac duzy kosciol w przepieknie polozonym miejscu.
3. Wnetrze wyzej pokazanego kosciola... :eek: