Generalnie poprawne zdjęcia, ale bez szału. Takie po prostu pamiątkowe.
Widać, że nie leżały Ci tamte krajobrazy. Tym bardziej byłeś z rodziną, więc pewnie czasu na znalezienie niebanalnych ujęć też brakowało (i o to chodzi, focenie to nie wszystko![]()
Regulamin pkt 8.
Faliraki - zastanawiam się, czy ta łódka dodaje, czy odejmuje uroku. Jeszcze nie rozstrzygnęłam całej łódki, ale silnik to bym utopiła już
Statki - jako ciekawostka owszem, jako obraz - do luftu całkiem.
Wróćmy do poprzednich.
Na drugim zniekształcenia od obiektywu, od których ziemia ucieka mi spod nóg, nie lubię. Pierwsze urocze, ma niezwykły klimat, kontrast szarej podłogi i ścian oraz złota z błękitami - wyjątkowo ładny. Nawet te plastikowe butelki na oknie grają. No i ładnie naświetliłeś. Ostatnie - świetnie skomponowane! Tu chyba minimalny błąd rozwaliłby cały obraz. Bardzo na tak.
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 16-10-2008 o 21:15
nie napisze : kicz, bez szłu, po prostu pamiątkowe, itp..
napiszę: przepiękne, a seria z kościółkami mnie oczarowała
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Dzieki.
Wiesz - ja to koncerty jazzowe kocham focic a ta galerie zalozylem nie po to zeby oceniac, tylko zeby ludziom przyjemne dla oka widoki pokazac. Niestety nie kazdego stac na wyjazdy poza Polske i to glownie o nich myslalem 8)
Pozdrawiam
pikczer
ps
jeszcze kilka jak wywolam z RAW'a, to pokaze bo czasu nigdy nie ma??:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Rowniez dzieki
A tak z ciekawosci, to ktore masz na mysli jako ostatnie? :-D
Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 16-10-2008 o 21:33 Powód: Automerged Doublepost
i mnie właśnie tą przyjemność dla oka dałes i chętnie obglądnę następnie i jak piszesz nie każdemu jest dane zobaczyć to w realu
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Ech - numeruj zdjęcia porządnie! Ostatnie, czyli trzecie z serii "kościołowej". Naprawdę świetna szkoła kompozycji!
No tak, zanim napisałam, Ty wstawiłeś drugą serię "kościołową". No więc chodziło mi o tę pierwszą. druga tez bardzo ładna, i znów trzecie mi się najbardziej podoba, aczkolwiek chyba leci deczko w prawo? Na wszystkich - czuć Grecję - dobry klimat.
Ostatnio edytowane przez ewa_olsztyn ; 16-10-2008 o 22:14