Od dwoch miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem Canona EOS400D a oto efekt moich pierwszych prob z fotografia wogole.
![]()
Od dwoch miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem Canona EOS400D a oto efekt moich pierwszych prob z fotografia wogole.
![]()
nic nie widać, poczytaj jak wstawic foto...
No to udany debiut, gratulujemy:grin: gunia1990 ja pamiętam ile sam sie nad tymi fotami męczyłem. btw wątek o wstawianiu zdjęć jest zapchany, więc widac, że nie tylko ja:grin:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Nie no.. Moi drodzy.. On ma tylko puszke przeciez.. Nie pisal nic o obiektywie ;P
Czego sie wiec spodziewaliscie??![]()
ha ha ha ha dobre z ta puszka:-D pracuje nad wstawianiem zdjecia. a jak juz wstawie to zobaczycie :-D
Wrzuc na jakis fotosik czy inny imageschack, bezposredniego linka do zdjecia wrzuc miedzy znaczniki i po sprawie![]()
no w koncu po tej nieskomplikowanej operacji dodawania zdjecia...
![]()
jakoś niezadowolona ta twoja modelkacoś ty jej powiedział??:>
5D + GRIP + 50/1.8 + 17-40/4
Slonce jej w oczy swieci, to jaka ma miec mine![]()
Kadr w porzadku w sumie, tylko poszukalbym nizszej trawy na pierwszy plan, bo troche te zamazane źdźbła przeszkadzaja. No i moze pod jakims drzewkiem - bo chyba swiatlo za ostre dla modelki - albo przy zachodzie slonca sprobowac
PS. Masz jakiegos "babola" na matrycy chyba![]()
powiedzialem jej ze nie wiem jak wstawic zdjecie