Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: [Arashi] Moja przygoda z fotografią

Mieszany widok

007bartosz
    Guest

Domyślnie

Będzie wyrozumiale, bo...nie ma się do czego aż tak bardzo przyczepiać Zresztą wszyscy się uczymy A tak serio to 5. i 6. super, tylko jak dla mnie trochę te ramki psują ogólne wrażenie Wiem, że czasem dodają uroku, ale czasem też odwracają uwagę jak na zdjęciu nr 3. No i prawie na każdym zdjęciu inny podpis.. To są moje subiektywne odczucia, więc się nie zraź i wrzuć więcej fotek takich jak 5. i 6.

Dopiero zaczyna Awatar Arashi
    Miasto
    Röttenbach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 007bartosz Zobacz posta
    Będzie wyrozumiale, bo...nie ma się do czego aż tak bardzo przyczepiać Zresztą wszyscy się uczymy A tak serio to 5. i 6. super, tylko jak dla mnie trochę te ramki psują ogólne wrażenie Wiem, że czasem dodają uroku, ale czasem też odwracają uwagę jak na zdjęciu nr 3. No i prawie na każdym zdjęciu inny podpis.. To są moje subiektywne odczucia, więc się nie zraź i wrzuć więcej fotek takich jak 5. i 6.
    Na każdym inny podpis bo każde z innej pory Jedne robione w lato, inne wiosną a jeszcze inne zimą
    Ramki są ponieważ zdjęcia te wrzucam na inne fora nie do oceny a jedynie by pokazać innym co widziałam, jak widziałam i jak to sfotografowałam

Nie obrażam i nie zrażam się nawet za to jak ktoś napisze że mu się nie podoba, bo wszak : "o gustach się nie dyskutuje" ja tak widzę świat, i tak go przedstawiam, a że nie doskonale, "jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził" - dopiero się uczę "dogadzać" ...

Dzięki za dobre słowo

Janmar dokładnie tak - koleżanka ;-)
    EOS 550D + 18-135IS signature sponsored by Slider

Jeśli skupisz się na tym co złe, zabraknie miejsca na to co dobre ...

Uprawnienia umieszczania postów