Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: [monia900] Sonia i Laura

Domyślnie [monia900] Sonia i Laura

Zawsze ciągnęło mnie do fotografowania (co prawda jak na razie to robię zdjęcia , od paru dni dostałam od męża obiektyw do mojego poczciwego 400d 50mm 1.4 i pstryknęlam parę fotek mojej córeczce i córeczce koleżanki. A ponieważ znalazlam to forum niedawno więc co tam wrzucę, tylko nie krzyczcie za mocno bo się zrażę Tak poważnie to moje pierwsze próby ale chciałabym się duuuuuużo nauczyć więc wszelkie rady mile widziane . dzieki Monia

Coś już napisał Awatar dobert
    Miasto
    NL

Domyślnie

drugie fajne tylko ostrość chyba poszła w nos.

na ostatnim żal tej uciętej ręki.

dużo przyjemniej na nie patrzeć niż na część pozostałych pierwszych zdjęć w pierwszych postach.

Domyślnie

jejj dzięki bardzo bo myślalam że na mnie strasznie nakrzyczycie że wszystko źle a tymczasem uciekam uczyć się dalej...no i pstrykać pstrykać

Coś już napisał Awatar dobert
    Miasto
    NL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monia900 Zobacz posta
    jejj dzięki bardzo bo myślalam że na mnie strasznie nakrzyczycie że wszystko źle a tymczasem uciekam uczyć się dalej...no i pstrykać pstrykać
    a jak już będziesz pstrykać, to zwróć jeszcze uwagę na takie przepalenia jak na ostatnim zdjęciu. wielgachna biała plama

Uzależniony Awatar Blindseeker
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zdecydowanie 2 najlepsze (mimo ostrości "w nosie"). Na 3 zbyt centralne kadrowanie.

A poza tym to całkiem dobrze. Nie zniechęcaj się tylko pstrykaj więcej

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

A mi sie podoba to pierwsze najbardziej. Dziecko zaraz te lyzke zje. I strasznie jest zafrasowane, co to jest przed jego twarza i co sie stanie
    Na świat spoglądam przez armatę...

sXe
    Guest

Domyślnie

pierwsza fotka tchroche przeswietlona z prawej strony, ale jak dla mnie miodzio. Super minka - ach te dzieciaki...

Coś już napisał Awatar maciej76
    Miasto
    gno-wlkp

Domyślnie

1 najlepsze, to przeswielenie nawet tak nie razi mnie osobiscie w tym przypadku, pewnie dlateog ze mina dzieciaka jest powalajaca

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dla mnie też 1. Fajny moment.
    Body, stałki, zoomik

Domyślnie

dziekuje bardzo za uwagi, postaram sie poprawić wrzucam jeszcze jedno zdjęcie Soni (tak z partyzanta na szybko więc nie jest najlepszej jakości ) a może teraz przez długi week uda mi sie złapać jakieś ciekawe ujęcia. pozdrawiam monia

1.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów