Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 107

Wątek: Photoshop CS4 released

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Zdaje się że w teście jest napisane że na windows 64 bitowa wersja jest, zresztą pismo jest o makach i okolicach. Samego tekstu nie oceniam, ale opis nowości wydał mi się kompetentny.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Tylko cały. W downloadzie 240.36 euro
    Upgrade ? Zdzierstwo, w US poniżej $200.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    ... ale opis nowości wydał mi się kompetentny.
    Tak, tylko baaaardzo powierzchowny. Oczywiście trudno pisząc "o wszystkim" w całym pakiecie CS napisać na 100 stronach sensownie dużo o PS i Bridge'u. To naprawę nie oddaje w pełni zakresu zmian w PS/Bridge jakie nastąpiły naprawdę. Rzekłbym zmiany są dużo większe niż by wynikało z artykułów. Stąd moja opinia o "reklamowo-sloganowym" charakterze opisu.

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Upgrade ? Zdzierstwo, w US poniżej $200.
    - z czegoś EU musi czerpać kasę na budowę dróg w Kaczystanie.
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 17-10-2008 o 17:13 Powód: Automerged Doublepost

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Może być że masz rację, nie testowałem CS4 to nie wiem, uważasz że warto kupić ten upgrade? Sam nie wiem czy jako "makówka" nie poczekać do CS5.

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    ... uważasz że warto kupić ten upgrade? Sam nie wiem czy jako "makówka" nie poczekać do CS5.
    Jako nie-macówka nie wiem. Z czekaniem to jest zawsze tak samo. Można czekać do usra&^% śmierci... Ktoś mi niedawno powiedział ...szkoda każdego dnia... To jest chyba najrozsądniejsze zdanie jakie słyszałem w tym roku

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie ma sensu czekać, bo wcale nie wiadomo, czy CS5 dla maca będzie 64-o bitowy. Apple wyciął wszystkim potworny sabotaż, najpierw zapowiadając opracowanie 64-o bitowej wersji API Carbon, a potem nagle - bez uprzedzenia, mimo całkiem innych obietnic - przechodząc z Carbona na zupełnie nową Cocoę. Efekt był taki, że Adobe znalazło się w totalnej dupie - przy cyklu produkcyjnym CSa nie byli w stanie przepisać na nowo 4-ech milionów linijek kodu, z których składa się ten olbrzymi pakiet. I ponoć nawet nie wiadomo, czy wyrobią się z 5-tką...

Na pocieszenie warto jednak wspomnieć, że Vista 64 śmiga na maczkach jak kot z pęcherzem na ogonie

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Ja właśnie kupiłem i będę używał CS4 na vista 64 bit, ciekawe czy odczuje roznice, choc musze przyznac ze na CS3 nie narzekałem na predkość pracy, nawet przy 500 mb tif.
    Mam pytanie do "znawców" licencji... mając 2 laptopy i 1 stacjonarny, czy na dwóch mogę używać CS4 a na 1 dalej CS3? Czy kupując upgrade z CS3 do CS4, mogę używać obu programów tylko na 2 (czyli laptop i stacjonarny). Może ktos wie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ted Zobacz posta
    Ja właśnie kupiłem i będę używał CS4 na vista 64 bit, ciekawe czy odczuje roznice, choc musze przyznac ze na CS3 nie narzekałem na predkość pracy, nawet przy 500 mb tif.
    Mam pytanie do "znawców" licencji... mając 2 laptopy i 1 stacjonarny, czy na dwóch mogę używać CS4 a na 1 dalej CS3? Czy kupując upgrade z CS3 do CS4, mogę używać obu programów tylko na 2 (czyli laptop i stacjonarny). Może ktos wie?
    Możesz używać tylko na dwóch. I to nie jednocześnie.

EDIT: Gdybyś chciał na 3, to musiałbyś kupić 'nowy' cs4, a nie upgrade.
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Burza to (podobno) jest dopiero na Win 64-bit
    Przyglądałem się na stronie adoba, nawet zacząłem procedurkę upgradu, ale na razie bez kupna i ściągania... szukałem, szperałem i nigdzie nie było opcji do wyboru, 32/64 bit.
    Skoro jest 64 i z tego korzysta, to musi być osobna binarka.
    Chyba że jest wszystko w jednej paczce... Jest?

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Ściągasz normalna wersje, po instalacji masz do wyboru uruchomienie wersji normalnej i 64 bitowej... śmiga, aż miło.

Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów