ponoć po postawieniu systemu zainstalowanie w pierwszej kolejności psa (oczywiście po wszelkich koniecznych) pomaga. Mam to samo ale nie mam czasu na format
ponoć po postawieniu systemu zainstalowanie w pierwszej kolejności psa (oczywiście po wszelkich koniecznych) pomaga. Mam to samo ale nie mam czasu na format
Ostatnio edytowane przez marekb ; 10-02-2009 o 23:11
przeinstalowalem teraz wszystko i nic sie nie zmienilo. a do tego bridge szaleje i do kazdego rawa ustawia mi WB=2850 :/
jutro zrobie reinstalke systemu, cos czuje![]()
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
spoon, pamietaj że jako pierwszy po antywirach PS i pochwal sie czy pomogło. Ja skończe tylko ostatnie 4 sluby i też stawiam
mi nie pomoglo. jutro sprobuje jeszcze raz, ale watpie zeby to cos dalo.
co ciekawe wylaczenie gpu drawing nie poprawia kwestii kursora, wbrew temu co mi sie wczesniej wydawalo.
po kolejnej reinstalce (i postawieniu systemu) bridge sie uspokoil (a wlasciwie to pewnie camera raw).
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
czołem
mam dziwny problem: klonuje niedoskonalości podłogi, ale efekt klonowania wyskakuje mi w zupełnie innym miejscu zdjęcia, czasami pod innym kątem niż jechałem.
Co to może być ??
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
PS. Wychodzi na to, że tak ze wszystkim - przesuwam obiekt - on znika - okazuje się, że jest poza obrębem zdjęcia - dobył błyskawiczny skok... Przy zmianie wielkości to samo..
Pracuje na laptopie Intel Core 2 Duo, 4 GM RAM, Vista Premium + EIZO S1932.