jakies dziwne numerowanie tych fotek (pelno zdjec, dwa numerki, dwojka na samym koncu.. ciezko mi sie odniesc). wiec powiem ze dwa pstryki od dołu strasznie mi przypadly do gustu![]()
numeracja moze wydawac sie dziwna, bo wstawilem cale sety. juz lekko poprawilem
dzięki Loome![]()
Niektóre nieostre, ale to może wynikać ze zmniejszania zdjęć do www.
Pierwsze z drugiego seta świetne :] Reszta też całkiem przyjemna.
Regulamin pkt 8.
mozesz powiedziec jakim szkielkiem robisz zdjecia?czasem miekkosc mi sie kojarzy z moim
![]()
Ostatnio edytowane przez Loome ; 15-10-2008 o 11:28 Powód: Automerged Doublepost
Bardzo fajne foty. Obróbka nieco kuleje momentami, ale kadry sympatyczne :-) Nie chciałbym gadać jak stary pierdziel o tym samym w kolejnym wątku, ale zwróć uwagę na obwódki wokół postaci i konturów - znowu clarity, czy USM (to to samo). Kontrasty całkiem fajnie powyciągałeś, zostały tylko te nieszczęsne obwódki - raz jasne, raz ciemne.
Szczególnie mi przypadło do gustu ostatnie zdjęcie z nr1 (te zbliżenie na gitkę z podpisem).
w 2 secie 1 zdjecie, szkoda ze nie widac drugiego oka.. ale mozesz pokazac więcej zdjęć tego kolegi![]()
mozliwe,ze troche przedobrzyłem z obróbką (ACR + PS + LR).
@miklo - zgadza sie troche podciagnałem clarity. wiem, wiem.. trzba uzywac tego z umiarem
następne foty .. niebawem.
pozdrawiam![]()
2 pierwsze zdjęcie no no....ale troszke ten cień mógłbyś wyciągnąc...bardzo fajnie to generalnie wygląda.
a na drugim w 2 to kolega sobie cygarem wnętrze dłoni przypala![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się