Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: artisticportrait

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Swoją drogą PS-a tam tyle, że miejscami zahacza o grafikę.
    Dokładnie - ciekawe ile mają wspólnego z oryginalnym zdjęciem wyrzuconym z aparatu. Spójrzcie na niektóre ujęcia całych sylwetek - twarze wielu z pań wyglądają jak plastikowe manekiny... co nie zmienia faktu, że zdjęcia są naprawdę świetne i chylę czoła przed warsztatem autora.

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Dobre foty, wielu z tu piszących chciało by takowe swobodnie robić... ja też, a BTW PS jest dzisiaj wszędzie - oczywiście najlepiej , kiedy go za tak bardzo nie widać...

Bywalec Awatar toshimitsu
    Miasto
    Dublin/Lodz

Domyślnie

Podobaja mi sie fotki ale to jest "malowanie dodawaniem swiatla" a co jakbys chcial odjac? Po drugie, bawienie sie glebia ostrosci to jest to co lubie najbardziej.
    Positively dirty minded

Dopiero zaczyna Awatar marcelch
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dla mnie foty są ok. Fakt jest taki, że ciekawe jak by wyglądaly w większej rozdzielczości i formacie.
    Canon 50d, C 10-22, C 24-105L , C 70-200L f4, C 85mm f1,8 , + canon 580EX II

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    i tak przymyka te szkła do takich f/ że raczej powinno być ostro bez problemu.
    Terefere 50mm 2.0 : http://www.digart.pl/praca/3279904/P.html

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SebaWolf Zobacz posta
    widać super jasne eLki i jednocyfrowe body to nie wszystko jak nie którym się wydaje, najważniejsza tu jest umiejętność panowania nad światłem i za to szacun dla gościa
    .........a gdyby tak, ten sam gosc zrobil te zdjecia jedynkami z zapietymi do nich L- kami, to oczywiscie nie jemu przypadl by splendor, no bo to przeciaz zasluga tak wypasionego sprzetu i w zasadzie to kazdy moglby to zrobic:.
    Chyba rozumiem co poniektorych, ktorzy wyrzucaja exifa i nie chwala sie sprzetem.
    A wracajac do naszego bohatera, to ma u mnie pelny szacunek, a szczegolnie za mistrzostwo w poslugiwaniu sie PS. W dobie fotografii cyfrowej, ktos kto nie potrafi robic tego na najwyzszym poziomie, niech zapomni o artyzmie, moze byc co najwyzej dobrym rzemieslnikiem.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów