41. Staralem sie odpłaszczyć
41. Staralem sie odpłaszczyć
Nie wiem czy jest lepiej. W tym zdjęciu chyba mi najbardziej przeszkadza że tło i twarz modelki mają bardzo podobne nasycenie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No to w innej konwencji:
42.
41- nie lubię już swiatła z dołu, sorki ale jeden błysk na dziąśle mnie razi no i mam wrażenie jakby na około glowy tło było przyciemniane z jaśniejszą obwolutą przy włosach, ale mam już dziś oczopląs os roboty wiec może to zwidy.
42- to gdyby nie winieta sprawia wrażenie jakby surówka zrobiona z lampka na sankach, z jakimś dyfuzorkiem.
marekb - dzieki za rzeczowe komentarze. powiem ze masz racjeto bylo robione lampka jedną, ale akurat odbitą od sciany. zwykly maly pokoj
a na 41 lampa stala na podlodzedopiero ucze sie sterowania lampami, co widac
![]()
Eee a ta pani z pierwszych stron gdzieee? :-P Było tam kilka fajnych kadrów...
40 - 41 - "odpłaszczanie" rzeczywiście się udało, ale ten uśmiech jakiś taki nienaturalny mnie się wydaje.
42 jakby takie małpką robione o-O
dzięki za komentarzja nadal widze panią z 1 stron.. moze na chwile serwer siadł
usmiech nienaturalny rzeczywiscie, dlatego foto wyrzucilem z devianta
42 - pewnie przez lampe![]()
39 - do kosza. Zaciśnięte w ten sposób usta nie dodają modelce uroku. Widziała to zdjęcie?
Ogólnie dziewczyna jest świetna, postaraj sie z niej wydobyć coś więcej. Na 42 spojrzenie jest fajne, ale faktycznie, takie małpką robione, jak to napisał wyżej Westu... 38 najlepsze, ale wykadrować można byłoby fajniej![]()
pozdr![]()
ogolnie to nie modelka tylko moja dziewczyna, ktorej podejscie do pozowania wlasnie wyraza mina na 39..aczkolwiek Cichy wydobył z niej wiele uroku
co do 38 - myslalem o skadrowaniu zeby oczy byly w mocnym punkcie.. ale wlosow mi szkodajakbys to pociela?
No to jeszcze lepiej skoro to twoja dziewczynaA że Ci pozuje, to jest też modelką:P
to tak na szybko:
Ale można jeszcze w kwadracie... no nie wiem. Lepiej zrób nowe, lepiej![]()