tzn. bo u Watsona Dominikę widać...
mniej lewego chyba bym dała..
tzn. bo u Watsona Dominikę widać...
mniej lewego chyba bym dała..
lustro mam od maja, dzieki
co do przeostrzenia - to czesty blad u mnie.. czasem ciężko mi się zdecydowac pomiedzy fotką w pelni ostrą, a z subtelnymi przejsciami ostrosci
no to sie Wats0n ujawnił sam![]()
Proszę nie nadużywać terminu "studio" w tym przypadku
Zdjęcia poczynione zostały u mnie w chacie. Niniejszym się ujawniam![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
no studio - rzeczywiscie przesadzilemwiec się poprawie: przy oswietleniu sztucznym
![]()
27.
Podejscie nr 2 z Dominikąrowniez w jasnej tonacji:
przegladalem Twoja galerie Loome
Jedyne "ale" jakie nasunelo mi sie na mysl, to fakt ze moglbys postarac sie aby sfotografowac inne dziewczyny, aby nieco urozmaicic.
same zdjecia na 5+(mam na mysli te portretowe)
pzdr
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
dzieki za opinie.. co do tego 'ale' najpierw obfociłem swoją własną kiedy tylko mogłemteraz jak juz mam co pokazac.. to tylko zaluje ze czasu mam tak malo, chetnych nei brak
![]()
27 - ładne, tylko czy tło nie jest przepalone? Bo jakoś strasznie daje po oczach. Kadr mi się podoba. I kolorystyka.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Mungo, staralem się dojsc do samej granicy przepalenia. Wiele tu juz moze zalezec od monitora na ktorym się robi/oglada.
Jakos spodobała mi się taka perspektywa i tu kolejne podejscie, nie jest to wynik ostateczny.. raczej liczę na porady co poprawić:
28.
Ładne. Co poprawić? Palec z buzi - to zbyt banalny gest, jak na taką ładną dziewczynę. I troszkę sztuczny.