Obiekt wygląda zacnie, ale te kontrasty...
Zaczekaj na jakieś bardzoej stonowane światło, ja wiem - pochmurny dzień, i wróć tam. Ze statywem.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
masakryczna obróbka jak dla mnie...
Nie wyostrzaj tak, oczy bola... Wez statyw, ustaw dluzsze czasy i powtorz zdjecia pod wieczor. Zaopatrz sie w kilka swieczek i poeksperymentuj z doswietlaniem nimi kadru, obserwujac cienie detali.
.
WatsOn dobrze powiedział; dobry obiekt (można zrobic tam całkiem klimatyczne zdjecia) ale niestety obróbka i wyostrzanie zepsuly efekt końcowy. skorzystaj się z porad kolegow i wrzuc fotki jeszcze raz. Inne światło (późne popoludnie) i dluższe czasy naświelania. I ani rusz bez statywu!:-)
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Lubie takie miejsca , Ale od oglądania tych zdjęć oczy bolą ... Można by to lepiej wykonać ...
EOS 40D + Grip + T10-17 fisheye + C50 f1.8 + 5000AF x2 + compudaypack + Macbook Pro
Chyba ostrzeżenie dla epileptyków powinieneś dać na początku - toż to przed oczyma skacze!
Chyba domyślam się, jakie było zamierzenie, ale przegięte to zdecydowanie... może gdyby całą tą czystą biel trochę w szarość popchnąć?
Nie, chyba też nie..
No i jak dla mnie strasznie irytujący podpis. Nie lubię zdjęć z trademarkami (a jak, mogę!), zwłaszcza z takimi wielkimi i natarczywymi![]()
uuu, aż oczy bolą. Pierwsze jest do wyrzucenia - okropnie to wygląda
łeeeee, kurcze miejsca fajne ale, tak jak już mnie ktoś uprzedził, idź tam jeszcze raz w pochmurny dzień lub późnym popołudniem ze statywem i będzie duuużo milej, kurde ale dałeś z tym wyostrzaniem aż w oczy kole...
Do autora to już chyba dotarło![]()
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...