Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Canon IXUS 860 czy IXUS 870 ?

Widok wątkowy

Drakedh
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Uzasadniles? Czym ?? No, prosze Cie. Pokaz mi jedno racjonalne zdanie Twojego uzasadnienia.

Ja biore to z doswiadczenia swojego i for fotograficznych, gdzie pisza ludzie 10 x madrzejszy od Ciebie i ode Mnie razem wzietych. A skoro jestes taki madry to zaloz temat pt "ile max pixeli przy dzisiejszych fizycznych rozmiarach matryc kompaktow powinien miec kompakt, aby nie produkowal obrazkow szumiacych niczym szum fal nad morzem?"

W ogole po toku dysputy zaczynam siezastanawiac czy mialo sens wchodzenie z Toba w rozmowe.
    Ano moze i pisza ludzie 10 razy madrzejsi, tyle ze jest ich jakies 1% z populacji calego forum. Co w ogole uwazasz za wyznacznik madrosci w tym temacie? Czy to musi byc producent matryc? Bo z tego co wiem, jako uzytkownik korzystam z mojej matrycy w identyczny sposob jak kazdy inny fotograf, tak wiec nie widze dlaczego nie mialbym sie orientowac.

Uzasadnienie? A chocby i
    Cytat Zamieszczone przez Drakedh
    Sprobuj sobie przeskalowac zdjecie z 14mp do 8mp, i wtedy porownaj z tym z aparatu 8mp.
    Probowales? Nie sadze. Jak wiec ta dyskusja ma byc sensowna skoro ignorujesz argumenty.

Nie mowie, ze chcialbym miec 14mp w aparacie. Mowie tylko, ze gdyby sprzet, ktory mam na oku mial te 14mp, nie uwazalbym go z tego powodu za zly.
    Ostatnio edytowane przez Drakedh ; 28-11-2008 o 14:25

Uprawnienia umieszczania postów