Pokaż wyniki od 1 do 10 z 61

Wątek: Zakup Canona 450D - prośba o poradę :)

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Arashi
    Miasto
    Röttenbach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawbab Zobacz posta
    Arashi niedawno miałem ten sam dylemat co ty. szukałem porady na wielu forach. im człowiek wiecej czyta o sprzecie tym bardziej zakrecony. z zalem musze przyznac ze porady forumowiczów nijak miały sie do moich pytan ( nie znałem jeszcze tego forum wiec nie bierzcie niczego do siebie ) dodatkowo gdy zadałem pytanie bardzo konkretnie, do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi, watek sie urwał! ../ciach/....
    Współczuję nieciekawego "startu" z forum'ami - Ja muszę przyznać że jestem mile zaskoczona chęcią pomocy kolegów z tego forum i na pewno zostanę tu na dłużej by się uczyć i oglądać fajne foty. ;-)
    Dziękuje za podpowiedzi

Cytat Zamieszczone przez krzy Zobacz posta
    Witaj Arashi
    Ja też przyłączę się do porad. Nie jestem specem od fotografii, ale trochę sprzętu już miałem
    Krótko mówiąc: zdecydowanie szukaj body i tzw "kitowy" 18-55 IS i... i koniec zestawu ! ...
    Dzięki za rady

Ale czy kitowym będę robić dobre portrety ?
    Chodzi mi o porównanie możliwości S5 IS a kitowego obiektywu Canona ...
    Czy 18-250 nie nadaje się do portretówek ?
    Oprócz "u cioci na imieninach" robię dużo tak jak pisałam portretów oraz dużo zdjęć w ruchu /np.wystawy psów/ czy obiektyw 18-250 nie będzie właśnie takim obiektywem który da mi dobre możliwości by te fotografie były wyraźne, ostre i kolorowe bo najbardziej o to mi chodzi

Pozdrawiam
    I jestem wam bardzo wdzięczna za pomoc i naukę.
    Justyna
    Ostatnio edytowane przez Arashi ; 14-10-2008 o 01:24
    EOS 550D + 18-135IS signature sponsored by Slider

Jeśli skupisz się na tym co złe, zabraknie miejsca na to co dobre ...

Uprawnienia umieszczania postów