Trójka byłaby ok, gdyby nie kudełek przechodzący przez środek oka. Reszta raczej fotograficznie słaba, chociaż myślę, że Ciocia będzie zachwycona.
Trójka byłaby ok, gdyby nie kudełek przechodzący przez środek oka. Reszta raczej fotograficznie słaba, chociaż myślę, że Ciocia będzie zachwycona.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Popieram 3-cie najlepsze
40D... 5DII... kit... C70-200/2,8... C17-40/4... C100IS...580EXII...statyw...monopod
Ucieczka... Czy udana?
"Bo ja też chcę odlecieć do ciepłych krajów" rzekła róża do gołębia...
Czapki, berety, kapelusze!
"Pani kupi bereciki. Ino dwa mi się ostały..."
Przylepiony, przerażony
Jeśli się przysłuchiwać, dało się słyszeć szept: "Ławeczko kochana, nie puszczaj! Nie chcę spaść, nie chcę odejść w zapomnienie..."
Zmiana barw
Nawet liście czasami marudzą: "Miał być Wiśniewski... A wyszło jak wyszło..."
piękne
2 i 3 najfajniejsze. Mają klimacik.
W 4 popróbowałbym jeszcze innych leżących liści i ciekawszych ujęć. Nie jest łatwo pokazać oklepany temat (leżący kolorowy liść jako symbol jesieni) w sposób przykuwający uwagę (tak jak udało się to w 3).
Podoba mi się chęć pokazania czegoś poprzez detal![]()
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Mnie najbardziej podoba się 2...coś jest w tym zdjęciu![]()
Dziekuje za komentarzei uwagi
![]()
Pięknie zinterpretowane. Tylko... po co?Ale zdjęcia :smile:
Heh.. Tak jakos mnie wzielo na nostalgie jesienna. Wedlug mnie wyszlo fajnie i ladnie wspolgra, wiec juz tak zostawilem![]()
Pasuje i jest git - naprawdęzdjęcia super
ale wiesz, u mnie też jesień i też mnie bierze na nostalgie i tak sobie ponostalgiować sama chciałam...ale za wrażliwość i świetne dobranie szacunek
![]()