DonBolano - będziesz na nas wieszał psy za OT i spaczenie wątku.. Ale jakoś tak samo wyszło

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
Hihihi... ja kiedyś używałam roweru jako statywu, ale jak się do tego przyznałam, koleżeństwo tarzało się po ziemi ze śmiechu!
Ja juz przestałem.. Swego czasu opierając się o rower straciłem równowagę, i poleciałem na niego, na aparat i swój "wizaż". Próbując chronić sprzęt przed szkodą wybiłem sobie palec, i prawie wydłubałem oko hamulcem. W rezultacie wyglądałem jakbym próbował zorbić macro grizzly..

Najlepiej kup i to, i to!
A do tego taczkę na sprzęt, Landrovera na taczkę, i helikopter którym da sie przerzucić całość do Wetliny. A potem wszystko zostawię w samochodzie, a ze sobą wezmę cyfrowego głuptaka :cool:

Biorąc pod uwagę ceny slajdów welwia 50, <...> jak nic 1 klatka = 1 żywiec!
No to u mnie jest trochę inaczej.. Rolka X-TRA - 5 PLN, wołanie kliszy - 4 PLN, skanowanie domowym Epsonem - bezcenne
Więc na upartego, z 3 puszki by z tego wyszły A swoją drogą Żywiec Forever! Ale polecam tez zapolowac na Leżajsk i Okocim

PS: A z Warmią to mi zaimponowałeś! Masz u mnie żywca przy pierwszej okazji!

Ja jestem stworzenie wodno_lądowe! Patent mam od 13 roku życia - jakbym śmiał nie wiedzieć co jest czym na mazurach?!