Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
No dobrze.. mało precyzyjny byłem. Oczywiście nie z całkowitej ręki, bo fabryki fuji X-tra nie mam Pstrykane z podparcia na kolanie (siad->zadek->zgięte kolano->obiektyw ), albo oparcia o dŻewko.
Hihihi... ja kiedyś używałam roweru jako statywu, ale jak się do tego przyznałam, koleżeństwo tarzało się po ziemi ze śmiechu!
Drzewko!
Kolano!
Zadek!!!!

A jeśli można wiedzieć, bo? Specjalnego macro nie zamierzam, szkła dłuższego niż 300 też nie. A potrzebuję funkcjonalności i łatwego transportu (zazwyczaj na plecach). Mono są aż tak niepraktyczne?
Statyw to statyw! Ale to może tylko ja tak mam, bo ja Bracie z ręki robię poruszone zdjęcia nawet z lampą błyskową, nawet w pełnym słońcu na ogniskowej 17 mm i przysłonie 4.0!
Najlepiej kup i to, i to!

A to mnie szczególnie zaintrygowało.. Przeliczasz na zmarnowane klatki? TO PO ILE WY MACIE PIWO NA TYM POMORZU!?
WRÓĆ. Mój błąd Ewo. - To po ile wy macie piwo na tej Warmii????
Czarny Specjal (mniam!) w moim sklepie po 2,19 puszeczka! Żywiec - 2,65.
Biorąc pod uwagę ceny slajdów welwia 50, których używają moi koledzy, wywołania, zaramkowania i zeskanowania - jak nic 1 klatka = 1 żywiec!

PS: A z Warmią to mi zaimponowałeś! Nawet Olsztyniacy nie zawsze odróżniają, co Warmia, co Mazury
Masz u mnie żywca przy pierwszej okazji!