Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: [DonBolano] Jesienne dylematy

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Wiewiórki na 300 mm chciał z ręki ostre mieć!
    No dobrze.. mało precyzyjny byłem. Oczywiście nie z całkowitej ręki, bo fabryki fuji X-tra nie mam Pstrykane z podparcia na kolanie (siad->zadek->zgięte kolano->obiektyw ), albo oparcia o dŻewko.

Daj spokój z monopodem, statyw porządny kup!
    A jeśli można wiedzieć, bo? Specjalnego macro nie zamierzam, szkła dłuższego niż 300 też nie. A potrzebuję funkcjonalności i łatwego transportu (zazwyczaj na plecach). Mono są aż tak niepraktyczne?

...oraz 36 piwek w plecy
    A to mnie szczególnie zaintrygowało.. Przeliczasz na zmarnowane klatki? TO PO ILE WY MACIE PIWO NA TYM POMORZU!?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    edit: do połaczenia
    WRÓĆ. Mój błąd Ewo. - To po ile wy macie piwo na tej Warmii????
    Ostatnio edytowane przez XLesio ; 18-07-2008 o 12:56 Powód: Automerged Doublepost
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    No dobrze.. mało precyzyjny byłem. Oczywiście nie z całkowitej ręki, bo fabryki fuji X-tra nie mam Pstrykane z podparcia na kolanie (siad->zadek->zgięte kolano->obiektyw ), albo oparcia o dŻewko.
    Hihihi... ja kiedyś używałam roweru jako statywu, ale jak się do tego przyznałam, koleżeństwo tarzało się po ziemi ze śmiechu!
    Drzewko!
    Kolano!
    Zadek!!!!

A jeśli można wiedzieć, bo? Specjalnego macro nie zamierzam, szkła dłuższego niż 300 też nie. A potrzebuję funkcjonalności i łatwego transportu (zazwyczaj na plecach). Mono są aż tak niepraktyczne?
    Statyw to statyw! Ale to może tylko ja tak mam, bo ja Bracie z ręki robię poruszone zdjęcia nawet z lampą błyskową, nawet w pełnym słońcu na ogniskowej 17 mm i przysłonie 4.0!
    Najlepiej kup i to, i to!

A to mnie szczególnie zaintrygowało.. Przeliczasz na zmarnowane klatki? TO PO ILE WY MACIE PIWO NA TYM POMORZU!?
    WRÓĆ. Mój błąd Ewo. - To po ile wy macie piwo na tej Warmii????
    Czarny Specjal (mniam!) w moim sklepie po 2,19 puszeczka! Żywiec - 2,65.
    Biorąc pod uwagę ceny slajdów welwia 50, których używają moi koledzy, wywołania, zaramkowania i zeskanowania - jak nic 1 klatka = 1 żywiec!

PS: A z Warmią to mi zaimponowałeś! Nawet Olsztyniacy nie zawsze odróżniają, co Warmia, co Mazury
    Masz u mnie żywca przy pierwszej okazji!

Miasto

Domyślnie

DonBolano - będziesz na nas wieszał psy za OT i spaczenie wątku.. Ale jakoś tak samo wyszło

Hihihi... ja kiedyś używałam roweru jako statywu, ale jak się do tego przyznałam, koleżeństwo tarzało się po ziemi ze śmiechu!
    Ja juz przestałem.. Swego czasu opierając się o rower straciłem równowagę, i poleciałem na niego, na aparat i swój "wizaż". Próbując chronić sprzęt przed szkodą wybiłem sobie palec, i prawie wydłubałem oko hamulcem. W rezultacie wyglądałem jakbym próbował zorbić macro grizzly..

Najlepiej kup i to, i to!
    A do tego taczkę na sprzęt, Landrovera na taczkę, i helikopter którym da sie przerzucić całość do Wetliny. A potem wszystko zostawię w samochodzie, a ze sobą wezmę cyfrowego głuptaka :cool:

Biorąc pod uwagę ceny slajdów welwia 50, <...> jak nic 1 klatka = 1 żywiec!
    No to u mnie jest trochę inaczej.. Rolka X-TRA - 5 PLN, wołanie kliszy - 4 PLN, skanowanie domowym Epsonem - bezcenne
    Więc na upartego, z 3 puszki by z tego wyszły A swoją drogą Żywiec Forever! Ale polecam tez zapolowac na Leżajsk i Okocim

PS: A z Warmią to mi zaimponowałeś! Masz u mnie żywca przy pierwszej okazji!

Ja jestem stworzenie wodno_lądowe! Patent mam od 13 roku życia - jakbym śmiał nie wiedzieć co jest czym na mazurach?!
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Ee tam - ja to pikuś.. Zobaczymy co moderatorzy zrobią hehe
    Na świat spoglądam przez armatę...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    Ee tam - ja to pikuś.. Zobaczymy co moderatorzy zrobią hehe
    Nic nie zrobią, to Twój wątek i możesz w każdej chwili poprosić o sprzątanie. A jak nie poprosisz to nie będzie .

Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Nic nie zrobią, to Twój wątek i możesz w każdej chwili poprosić o sprzątanie. A jak nie poprosisz to nie będzie .
    Aaa.. Takie buty... Pan i władca hehe Spoczko. Będę pamiętał - jak cos to dam znac.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Każdy jest Panem i Władcą w swoim wątku.
    A w ogóle najbardziej podoba mi się 3. kotek - dobra perspektywa. Koty w ogóle trza fotografować leżąc plackiem, a nawet bardziej.
    Z tym że GO wolałabym większą, bo generalnie wzrok się błąka w poszukiwani więcej ostrego...

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    Ja jestem stworzenie wodno_lądowe! Patent mam od 13 roku życia
    Aaa.. miło wiedzieć!
    Pozdrawiam
    ysm

Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Każdy jest Panem i Władcą w swoim wątku.
    A w ogóle najbardziej podoba mi się 3. kotek - dobra perspektywa. Koty w ogóle trza fotografować leżąc plackiem, a nawet bardziej.
    Z tym że GO wolałabym większą, bo generalnie wzrok się błąka w poszukiwani więcej ostrego...
    A to juz wiem. Troszke sie zachlysnalem jasnoscia 1,8 tego obiektywu - dopiero teraz poznaje w praktyce wykorzystanie glebi ostrosci

Miasto

Domyślnie Go

Praktyka praktyką, ładne tabelki ładnymi tabelkami

I proszę wybaczyć mi jakość, ale "zrzut" pochodzi z czasów nie_scanerowych:

może się przyda

Pozdrawiam!

Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie [DonBolano] Sonia

Piesek mojej cioci
    1. 400D + KIT
    2. 400D + 50/1.8
    3. 400D + 50/1.8

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów