Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: [DonBolano] Jesienne dylematy

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Starałem sie na oku kota ustawiac ostrosc, a ziewanie wyszlo calkiem przypadkowo.. Poza tym troche sie zachlysnalem tymi malymi liczbami przeslony hehe To były ciagle fazy eksperymentow z obiektywem

Co do kadrowania: nie nadąrzałem za kotem czasami... Co się koło niego kładłem, to mi uciekał albo ktoś mnie widział, zaczyna się zachwycać jak to ja kotu fotke robie i kotek sobie odchodził.. Menda jedna no :P.
    Ostatnio edytowane przez DonBolano ; 17-07-2008 o 21:11
    Na świat spoglądam przez armatę...

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    nie nadąrzałem za kotem czasami... Co się koło niego kładłem, to mi uciekał <...> i kotek sobie odchodził.. Menda jedna no :P
    No właśnie widać, zwłaszcza na 'czfurce' jest w takim pędzie że aż mu wiatr wąsy rozwiewa
    I ty się zamiast z nim wyzywać, ciesz się że z kulturką kocur sobie znikał, zamiast cię strzelić pazurami po szkiełku :P
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Uprawnienia umieszczania postów