Gutek a jak wyglada sytaucja z php przy Business Strater w home.pl?
Gutek a jak wyglada sytaucja z php przy Business Strater w home.pl?
Raczej nie ma różnic w php pomiędzy starter a pro. Różnica to mniejsza pojemność oraz mniejszy transfer. A o co głównie pytasz, co w php?
cal.pl odradzam. wyrzneli w pien wszystkie moje dane. potem zdziwili sie, ze backup nie zadzialal. wszystko poszlo sie...
kei.pl - mialem. narazie jak dla mnie numer 1. wszystko szybko sprawnie, brak przestojow. otrzymywalem odpowiedzi nawet na najglupsze pytaniazrezygnowalem ze wzgl na cene. uwzgledniajac moje wymagania 366pln rocznie to za duzo.
teraz jestem na netmark.pl. duuuzo taniej i o dziwo wszystko dziala![]()
"Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"
alfatel.pl - korzystam i polecam. Dostrzeżone przeze mnie wady to brak mod_rewrite i możliwości wykupienia większego transferu.
nazwa.pl - obsługuję konta klientów i na razie nie zauważyłem większych problemów. Korzystny cenowo.
blink.pl - fajny, sprawny i bezawaryjny, ale ograniczona ilość baz mysql
kei.pl - również polecam, ale ceny wysokie (równoważnik opcji "Luna" mam w alfatel.pl za połowę ich ceny)
Wiele zależy od potrzeb.
1. Obsługa kilku domen i średnio obciążające strony: nazwa.pl, blink.pl
2. Obsługa do 30 domen (w tym kilka bardziej rozbudowanych stron typu sklepy, bądź inne zaawansowane skrypty): alfatel.pl
3. Obsługa powyżej 30 domen i spore obciążenia serwera: kei.pl
Dopóki potrzebny jest hosting na strony non-profit można (w granicach zdrowego rozsądku) kierować się ceną. Dla webmastera lub konkretnej firmy 1200 zł rocznie netto (opcja "Luna" w kei.pl) nie powinno być żadną barierą.
Zarabianie na fotografii to niestety najczęściej przyjemność wynikająca z zarabiania, a nie z fotografii.
Jesli chodzi o mnie to zalezy mi na braku przestojow, jesli to mozliwe. Ilosci subdomen. Cena 300 plus vat rocznie do przelkniecia. Transfer miesieczny 15-20gb. No i podejscie do obywatela.