Dobrze że ostatni mecz był w niedzielę to może coś wybiorę. I nawet do 90 minutu cieszyłem się z wyniku!
Dobrze że ostatni mecz był w niedzielę to może coś wybiorę. I nawet do 90 minutu cieszyłem się z wyniku!
1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)
Też bym się pisał, jak można
jak nie zapomnę to cosik podeślę .. tylko jedno pytanko .. czy 5 zdjęć ma być z tego samego meczu .. czy niekoniecznie ?
bo ja zazwyczaj jestem po 5 max min. na każdym meczu i lecę dalej
Eos system
zazwyczaj tak .. jak jest dyżur weekendowy to trzeba obskoczyć wszystkie imprezy w regionie plus sport .. i często jest tak ze np 4 mecze są o tej samej godzinie a w różnych miejscowościach .. wtedy wpadam na stadion .. pykam kilka fotek i jadę na następny
jak mogę zostać dłużej (ale to żadkość) bo wyrobie się czasowo to zostaje ..ukasus: 5 minut na każdym meczu??????????????
Eos system
ach, bo wy w rejonie macie tylko niskie ligi, a zatem jest ich od cholery
No tak, na to nie wpadłem.
Swoją drogą - nie zazdroszczę
To może dla kolegi Ukasus zrobimy wyjątek i będzie mógł wrzucić z powiedzmy... jednego objazdu?
Efektywnego fotografowania pewnie i tak wyjdzie mniej niż nasze 90minut![]()
Jak z kilku spotkań to trochę dziwnie... Bo tak 5 klatek jest w stanie przedstawić to co dzieje się na boisku, łączy się w jakąś całość. 5 zdjęć z różnych spotkań nie daję całości. To jest po prostu 5 różnych zdjęć.