Szukałem chyba nie było??:,czy jest jakiś chociażby przyzwoity jak nie dobry Lab w Bydgoszczy,macie jakieś doświadczenia???
Szukałem chyba nie było??:,czy jest jakiś chociażby przyzwoity jak nie dobry Lab w Bydgoszczy,macie jakieś doświadczenia???
FOTOPLAN
ul. Przyjazna 11
5d-rzwiowe auto, jasne okna z czerwonymi obwódkami i mocne światło ;-)
Fotopanorama ul.Pomorska 5
Wykonywałem tam kilka powiększeń (krajobrazy, A3).Wysłałem "emalią" fotki, właściciel zadzwonił do mnie z własnymi sugestiami odnośnie wykonania. Jakość bardzo dobra,terminy dotrzymane. Może się nie "zbiesili" i nadal są OK?
Napewno sprawdzę jeden i drugi każda propozycja nadal mile widziana te które omijać również![]()
omijac na start Media Markt - raz mialem okazje skorzystac z uslugi expresowej - sobota wieczor i zdjecia potrzebne przed wyjazdem w niedziele rano. Efekt tragedia.
Za to niezle efekty sa w punkcie kodaka w galerii pomorskiej.
w szczegolnosci jak robisz zdjecia NNNN.
7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
Mój śmietnik
Fuji na Piwnika-Ponurego w Fordonie
Foto-Panorama na Pomorskiej - choc troche maja tendencje do zazolcania skory.
Lab na ul. Nakielskiej - lokal na rogu kamienicy, po prawej stronie jadac w kierunku miasta - niestety nie mam dokladnego adresu
slajdy - ul. Ugory, pan Cytulski
Ze swej strony polecam Foto-Kris na Pomorskiej 1. Można porozmawiać, zasugerować to i owo - ja nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Wołam od 10x15 do 20x30, po wyczuciu labu z zerową korektą, jest jak najbardziej OKO.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=