Cytat Zamieszczone przez Szymański Adam Zobacz posta
Mam ogólne zapytanie do forumowiczów. Czy ktoś już kupował podróbki z Chin, gdyż nie sądzę by sprzęt markowy miał takie ceny!. Fakt, że nie są to nowości sprzętowe, ale sprzęt jest nowy nie używany i na gwarancji, zaś ceny podawane na ich stronach są szokująco niskie np. Canon 5D kosztuje 211 euro - czyli niecałe 700pln! Sprzętu jest tam całe multum kamery komputery TV. Na ich stronie jest opisany sposób płatności, gwarancje etc. etc. Podaję ich stronę http://www.sinouw.com/ , ale nie wiem czy to nie jest jakaś lewa strona i muszę przyznać, że kusi, ale kto ma znajomych w Chinach by ich sprawdzić!
Rzeczywiscie swietne ceny, a widac tez od razu, ze firma zacna. Forma platnosci bezpieczna, bo przeciez Western Union to uznana firma, ktora dostarczy pieniazki niezawodnie do adresata.

Tylko ja bym sie zastanawial, czy 200 euro to nie za duzo za jakikolwiek aparat fotograficzny.

Za takie same pieniadze mam do sprzedania 22-metrowa kolumne z ladnie wyrzezbionym pomnikiem goscia w czapce na szczycie. Gwarancja 10 lat. Mozna ogladac w Warszawie na Pl. Zamkowym. Za dodatkowe 999 euro dowioze helikopterem w dowolne miejsce. Platnosc przez WU. Powazni kupcy, prosze o wiadomosc na PW.